Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στη φυλακή πασίγνωστη ηθοποιός! (photos)

Γιατί κατηγορείται;

16 Οκτωβρίου 2019 17:11
Στη φυλακή πασίγνωστη ηθοποιός! (photos)

Η πασίγνωστη ηθοποιός, Φελίσιτι Χόφμαν, παρουσιάστηκε την Τρίτη στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή διάρκειας 14 ημερών! Σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! (photo)

Η Αμερικανίδα ηθοποιός οδηγήθηκε σε ομοσπονδιακή φυλακή της Καλιφόρνιας, 65 μίλια ανατολικά του Σαν Φρανσίσκο, την Τρίτη. Η 56χρονη παραδέχθηκε πως είχε πληρώσει για να διορθώσεις τις εξετάσεις εισαγωγής της κόρης της σε πανεπιστήμιο. Θρήνος για γνωστό ηθοποιό: Πέθανε η 3χρονη κόρη του! (photos)

Αμερικανός δικαστής είχε δώσει στην πασίγνωστη σταρ διορία μέχρι τις 25 Οκτωβρίου να παρουσιαστεί στη φυλακή. Η ηθοποιός είχε ζητήσει να φυλακιστεί κοντά στην οικογένειά της στην Καλιφόρνια.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της καταδίκης της στις 13 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τις ενέργειές της, λέγοντας: «φοβόμουν, ήμουν ηλίθια και ήμουν τόσο λάθος. Ντρέπομαι για αυτό που έκανα». Οι εισαγγελείς ζήτησαν αρχικά η γνωστή ηθοποιός να περάσει ένα μήνα στη φυλακή. Σε επιστολή της προς τον δικαστή που ζητούσε επιείκεια, είπε ότι είχε διαπράξει το έγκλημα εξαιτίας της ανησυχίας ότι τα χαμηλά αποτελέσματα των μαθηματικών της κόρης της θα μπορούσαν να καταστρέψουν το όνειρό της να παρακολουθήσει το πανεπιστήμιο της επιλογής της.

Μέχρι στιγμής έχουν κατηγορηθεί πενήντα ένα άτομα και η υπόθεση αν και αποκαλύφθηκε πριν από χρόνια, έφτασε στη δικαιοσύνη μόλις φέτος και εμπλέκει μερικά από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, όπως το Yale, το Stanford, το Georgetown και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες. Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!

Η υπόθεση αποκάλυψε τι έκαναν οι γονείς για να πετύχουν την εισαγωγή των παιδιών τους σε σχολές και επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι η διαδικασία ήταν διαβλητή. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, οι γονείς χειραγωγούσαν με οικονομικά ανταλλάγματα τις βαθμολογίες των εξετάσεων και των τεστ ενώ δωροδοκούσαν ακόμη και προπονητές ώστε να εμφανίζουν πως τα παιδιά ήταν αθλητές σε αθλήματα με τα οποία δεν είχαν ποτέ ασχοληθεί.

Σοκ! Γιος διάσημου ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο! (photos)

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο ηθοποιός Γουίλιαμ Μπάλντγουιν, αφού ο γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο. Σάλος: Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών! (photo)

Ο ηθοποιός έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μίλησε για γη γενναία μάχη που δίνει ο 17χρονος γιος του. Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστη ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία! (photos)

«Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, ο γιος μου διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν 16 ετών. Το κάνει ήσυχα, σιωπηλά. Όλοι μας δίνουμε ήσυχα αυτή τη μάχη. Έχει ήδη κάνει 28 χημειοθεραπείες κι όμως παραμένει πολύ θετικός και αισιόδοξος, είναι συγκεντρωμένος και προσπαθεί να ζει τη ζωή του όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Κάθε μέρα. Το παιδί είναι ένας σκληρός μάγκας. Πανέξυπνος. Πολύ αστείος. Και έχει μια χρυσή καρδιά. Κουράγιο, δύναμη, γενναιότητα, είναι ένας πολεμιστής. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος στη ζωή μου. Σ’ αγαπάω γιε μου», έγραψε ο Μπάλντγουιν, αδερφός του Άλεξ και οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους followers δεν είχαν σταματημό.

Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο ηθοποιό! Παραλίγο να χάσει τη ζωή του!

Σοβαρό τροχαίο είχε πασίγνωστος ηθοποιός! Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή και ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά. Λέγεται ότι το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρό που παραλίγο να χάσει τη ζωή του! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Ο λόγος για τον κωμικό ηθοποιό Κέβιν Χάρτ! Στο αυτοκίνητο ήταν με ένα φίλο του και δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Η έκθεση της Περιπόλου Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι ο 40χρονος ηθοποιός καθόταν σε θέση επιβάτη και δεν οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ένα Plymouth Barracuda 1970, που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο του Μαλχόλαντ, στην κομητεία του Λος 'Αντζελες.

Ο οδηγός, ένας 28χρονος που ονομάζεται Τζάρεντ Μπλακ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανατράπηκε σε χαντάκι, παραπλεύρως του δρόμου.

Ο Μπλακ και η τρίτη επιβαίνουσα στο όχημα, το μοντέλο Ρεμπέκα Μπρόστερμαν, βρέθηκαν σφηνωμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

"Ο Χαρτ και ο Μπλακ υπέστησαν σοβαρά τραύματα στην πλάτη κατά τη σύγκρουση και διακομίστηκαν σε πολύ κοντινό νοσοκομείο", σύμφωνα με τις αρχές.

Δεν έγινε γνωστό ακριβώς τι τραύματα φέρουν οι δύο άνδρες. Η γυναίκα, 31 ετών, που είναι μνηστή του Τζάρεντ Μπλακ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο οδηγός, ο Μπλακ ούτε είχε πιει ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Κέβιν Χαρτ, ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος, είναι γνωστός από τους ρόλους που ερμήνευσε στις ταινίες "Jumanji: Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα" ή "Κέντρο Ευφυΐας".

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο όταν επιλέχθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για να παρουσιάσει την τελετή απονομής των 'Όσκαρ του 2019, την οποία τελικά αποφάσισε να μην παρουσιάσει μετά τις πιέσεις και τις επικρίσεις που δέχτηκε για παλιά μηνύματά του στο Twitter που είχαν χαρακτηριστεί ομοφοβικά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share