Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο "φως" αποκαλύψεις για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον!

Δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες!

14 Οκτωβρίου 2019 15:31
Στο

Σε αποκαλύψεις που αναμένεται να συζητηθούν σχετικά με την προσωπικότητα του «Βασιλιά της Ποπ», Μάικλ Τζάκσον προχώρησε στα απομνημονεύματά του ο Ελτον Τζον!

Να θυμίσουμε την μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Μάικλ Τζάκσον: Στοιχεία διαψεύδουν ισχυρισμούς των θυμάτων!

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο με τίτλο «Me» ο Βρετανός καλλιτέχνης αναφερόμενος στον Μάικλ Τζάκσον γράφει χαρακτηριστικά: «Φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

Το περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Σε άλλο σημείο στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του ο Ελτον Τζον περιγράφει ένα περιστατικό που όπως λέει θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη του. Σε πάρτι του στο Λονδίνο ο θρυλικός τραγουδιστής είχε καλέσει τον ψυχίατρο του γνωστού καλλιτέχνη. Στην πόλη έτυχε να βρίσκεται την ίδια περίοδο και ο Μάικλ Τζάκσον και έτσι παρευρέθηκε στην κοινωνική εκδήλωση.

«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα σόου. Ηταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Ομως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Ελβις Πρίσλεϊ. Ενας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του. Ηταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», γράφει μεταξύ άλλων.

Οπως αναφέρει εν συνεχεία ο Ελτον Τζον, ο Μάικλ Τζάκσον έδειχνε χάλια στο πάρτι και δεν ήθελε να φάει τίποτα, ούτε από τον προσωπικό του σεφ.

«Μετά από λίγο, σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς λέξη και εξαφανίστηκε. Τελικά τον βρήκαμε δύο ώρες αργότερα στον χώρο που έμενε η οικιακή μου βοηθός. Η ίδια καθόταν εκεί και έβλεπε τον Μάικλ να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για κάποιο λόγο, φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

Σημειώνεται ότι το το βιβλίο «Me» του Ελτον Τζον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Ανατριχιαστικό: Το εύρημα που πάγωσε τους αστυνομικούς στο δωμάτιο όπου πέθανε ο Michael Jackson!

Ο βασιλιάς της ποπ «έφυγε» πριν από 10 χρόνια στις 25 Ιουνίου του 2009. Τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του Διαδικτύου ανατριχιαστικές φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο, όπου πέθανε ο Michael Jackson.

Οι νέες σοκαριστικές φωτογραφίες ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας μετά από όσα αποκάλυψαν οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο δωμάτιο και βρήκαν τον βασιλιά της ποπ νεκρό.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στις εικόνες, μέσα στο δωμάτιο εντόπισαν σύριγγες, ναρκωτικά, πίνακα με φωτογραφίες μικρών παιδιών και ακόμα ένα ανατριχιαστικό εύρημα στο κρεβάτι του Jacko που σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα βρήκαν δίπλα στο σώμα του Michael Jackson μία πορσελάνινη κούκλα, η οποία έμοιαζε με αληθινή.

Ξόδεψε 30.000 δολάρια για να γίνει σαν τον Michael Jackson και σήμερα είναι κάπως… Έτσι!

Τι λέτε, τα κατάφερε;

Ένας 22χρονος Aργεντίνος, ονόματι Leo Blanko, ξόδεψε πάνω από 30.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να μεταμορφωθεί σε είδωλό του, τον Michael Jackson.

Ο Leo, από το Μπουένος Άιρες, έχει βάλει σκοπό να γίνει ο καλύτερος μίμος του Michael Jackson, και για αυτό το λόγο έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 11 πλαστικές επεμβάσεις.

Ο Leo είχε εμμονή με τον τραγουδιστή από παιδί και αποφάσισε από τότε ότι ήθελε να μοιάσει με τον ήρωά του. Παρόλ’αυτά, 11 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις αργότερα, ο 22χρονος παραδέχεται ότι δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος με την εμφάνισή του.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share