Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photos)

Τι συνέβη;

10 Οκτωβρίου 2019 09:28
Στο νοσοκομείο πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photos)

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται γνωστή τραγουδίστρια της ποπ! Σοκ: Γνωστή τραγουδίστρια πάσχει από σοβαρή ασθένεια!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια μέσω του προσωπικούς της λογαριασμού στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί επειδή υπέφερε από αμυγδαλίτιδα. Ζήτησε μάλιστα, από τους θαυμαστές της να της στείλουν τη θετική τους ενέργεια για να αναρρώσει γρήγορα! Μαμά για πρώτη φορά έγινε Ελληνίδα τραγουδίστρια! Να της ζήσει!

H σταρ της ποπ αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας της προέκυψε λίγο πριν από την προγραμματισμένη εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό event.

«Προσπαθώ να αναρρώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να καταφέρω να εμφανιστώ στο event αυτό το Σαββατοκύριακο. Στείλετε μου θετική ενέργεια», έγραψε στο instagram.

Ο λόγος για την Miley Cyrus.

Σε επόμενο ΙnstaStory της, βλέπουμε την μητέρα της τραγουδίστριας να της χτενίζει τα μαλλιά, ενώ εκείνη ποζάρει όρθια στον καθρέπτη φορώντας την ρόμπα του νοσοκομείου.

Πέθανε θρυλική τραγουδίστρια!

Η θρυλική Αμερικανίδα ερμηνεύτρια της όπερας Τζέσι Νόρμαν πέθανε τη Δευτέρα (30/9) στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία 74 ετών, εξαιτίας πολυοργανικής ανεπάρκειας και σηψαιμικού σοκ, επιπλοκών του τραυματισμού της στη σπονδυλική στήλη που είχε υποστεί πριν από τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειάς της.

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Τζέσι Νόρμαν, παγκόσμιου αστεριού της όπερας», ανέφερε η οικογένεια στην ανακοίνωση που διένειμε ο εκπρόσωπός της.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Η σοπράνο, γεννημένη στην Τζόρτζια, άρχισε την καριέρα της τη δεκαετία του 1960 στην Ευρώπη.

Ήταν ήδη παγκοσμίως διάσημη πολύ πριν κάνει το ντεμπούτο της στην Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης, το 1983.

Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστη ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία! (photos)

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Στέισι Ντας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Φλόριντα κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία. Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Η μητέρα μου με εξέδωσε στα 15!» (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάσκο, η ηθοποιός της ταινίας «Clueless» συνελήφθη ύστερα από καυγά με έναν άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Κατηγορείται ότι τον έσπρωξε και τον χαστούκισε.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η αστυνομία εκλήθη σε σπίτι και το θύμα «έφερε γρατζουνιές στο αριστερό χέρι καθώς τον είχαν σπρώξει».

Η Ντας τέθηκε υπό κράτηση και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης.

Πλήρωσε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη.

Η 52χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Πέθανε διάσημη τραγουδίστρια σε ηλικία 56 ετών!

Η Kim Shattuck, τραγουδίστρια των Muffs και σύντομο μέλος των Pixies πέθανε σε ηλικία 56 ετών, όπως έγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά!

Ήταν για 5 χρόνια κιθαρίστρια στους Pandoras μια μπάντα από το Λος Άντζελες πριν φτιάξει το 1991 τους Muffs με τους οποίους ηχογράφησε 6 άλμπουμ.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε ο Χρίστος Σιοπαχάς!

Το 2013 πήγε για λίγο στους Pixies.

H διασκευή τους στο “Kids in America” υπάρχει στο soundtrack του Clueless

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share