Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Γνωστή τραγουδίστρια πάσχει από σοβαρή ασθένεια!

Δεν θα το πιστεύετε!

5 Οκτωβρίου 2019 15:46
Σοκ: Γνωστή τραγουδίστρια πάσχει από σοβαρή ασθένεια!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παγκοσμίου φήμης, Sia, αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της ένα πολύ προσωπικό της πρόβλημα, για να δώσει ελπίδα και πίστη σε αυτούς που υποφέρουν και βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση! Η Sia έχει συνεργαστεί με ονόματα, όπως η Rihanna, ενώ τίποτα δεν είχε προδώσει το πρόβλημα υγείας της και την ασθένεια της.

Δείτε επίσης: Πέθανε διάσημη τραγουδίστρια σε ηλικία 56 ετών!

Η 43χρονη καλλιτέχνις με ένα ποστ που έκανε στο Twitter αποκάλυψε το σπάνιο πρόβλημα της υγείας της και πως ζει με χρόνιους πόνους, εξαιτίας μιας νευρολογικής ασθένειας που αντιμετωπίζει.

Η τραγουδίστρια έγραψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ehlers-Danlos (EDS), μια σπάνια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει πόνο στις αρθρώσεις και ακραία κόπωση!

Στο μήνυμά της αναφερόμενη σε όσους πάσχουν από σωματικό ή συναισθηματικό πόνο, σημείωσε ότι στέλνει την αγάπη της και ενθαρρύνει κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους να προχωρήσει μπροστά στη ζωή του, γιατί η ζωή είναι πολύ δύσκολη, αλλά κανείς δεν είναι μόνος.

Πέθανε θρυλική τραγουδίστρια!

Η θρυλική Αμερικανίδα ερμηνεύτρια της όπερας Τζέσι Νόρμαν πέθανε τη Δευτέρα (30/9) στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία 74 ετών, εξαιτίας πολυοργανικής ανεπάρκειας και σηψαιμικού σοκ, επιπλοκών του τραυματισμού της στη σπονδυλική στήλη που είχε υποστεί πριν από τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειάς της.

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Τζέσι Νόρμαν, παγκόσμιου αστεριού της όπερας», ανέφερε η οικογένεια στην ανακοίνωση που διένειμε ο εκπρόσωπός της.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Η σοπράνο, γεννημένη στην Τζόρτζια, άρχισε την καριέρα της τη δεκαετία του 1960 στην Ευρώπη.

Ήταν ήδη παγκοσμίως διάσημη πολύ πριν κάνει το ντεμπούτο της στην Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης, το 1983.

Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστη ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία! (photos)

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Στέισι Ντας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Φλόριντα κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία. Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Η μητέρα μου με εξέδωσε στα 15!» (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάσκο, η ηθοποιός της ταινίας «Clueless» συνελήφθη ύστερα από καυγά με έναν άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Κατηγορείται ότι τον έσπρωξε και τον χαστούκισε.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η αστυνομία εκλήθη σε σπίτι και το θύμα «έφερε γρατζουνιές στο αριστερό χέρι καθώς τον είχαν σπρώξει».

Η Ντας τέθηκε υπό κράτηση και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης.

Πλήρωσε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη.

Η 52χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο ηθοποιό! Παραλίγο να χάσει τη ζωή του!

Σοβαρό τροχαίο είχε πασίγνωστος ηθοποιός! Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή και ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά. Λέγεται ότι το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρό που παραλίγο να χάσει τη ζωή του! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Ο λόγος για τον κωμικό ηθοποιό Κέβιν Χάρτ! Στο αυτοκίνητο ήταν με ένα φίλο του και δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Η έκθεση της Περιπόλου Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι ο 40χρονος ηθοποιός καθόταν σε θέση επιβάτη και δεν οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ένα Plymouth Barracuda 1970, που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο του Μαλχόλαντ, στην κομητεία του Λος 'Αντζελες.

Ο οδηγός, ένας 28χρονος που ονομάζεται Τζάρεντ Μπλακ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανατράπηκε σε χαντάκι, παραπλεύρως του δρόμου.

Ο Μπλακ και η τρίτη επιβαίνουσα στο όχημα, το μοντέλο Ρεμπέκα Μπρόστερμαν, βρέθηκαν σφηνωμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

"Ο Χαρτ και ο Μπλακ υπέστησαν σοβαρά τραύματα στην πλάτη κατά τη σύγκρουση και διακομίστηκαν σε πολύ κοντινό νοσοκομείο", σύμφωνα με τις αρχές.

Δεν έγινε γνωστό ακριβώς τι τραύματα φέρουν οι δύο άνδρες. Η γυναίκα, 31 ετών, που είναι μνηστή του Τζάρεντ Μπλακ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο οδηγός, ο Μπλακ ούτε είχε πιει ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Κέβιν Χαρτ, ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος, είναι γνωστός από τους ρόλους που ερμήνευσε στις ταινίες "Jumanji: Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα" ή "Κέντρο Ευφυΐας".

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο όταν επιλέχθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για να παρουσιάσει την τελετή απονομής των 'Όσκαρ του 2019, την οποία τελικά αποφάσισε να μην παρουσιάσει μετά τις πιέσεις και τις επικρίσεις που δέχτηκε για παλιά μηνύματά του στο Twitter που είχαν χαρακτηριστεί ομοφοβικά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share