Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβαλε τη γέννα του παιδιού της για να κάνει μανικιούρ!

Απίστευτο!

20 Σεπτεμβρίου 2019 10:21
Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβαλε τη γέννα του παιδιού της για να κάνει μανικιούρ!

Αν και κινδύνευε από προεκλαμψία, δεν ήθελε να γεννήσει με τα νύχια της βαμμένα σκούρα κι έτσι πριν το μαιευτήριο πήγε να τα κάνει «ανοιχτό ροζ»

Δείτε επίσης: Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει μαζί με τα παιδιά της και λιώνει το ίντερνετ!

Την περιπετειώδη πρώτη της γέννα πριν από έξι χρόνια θυμήθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Κιμ Καρντάσιαν.

Μιλώντας στον φίλο της Τζόναθαν Τσίμπαν, που ξεκίνησε καινούρια ραδιοφωνική εκπομπή και ήταν παρών εκείνη την ημέρα του Ιουνίου του 2013 που έφερε στον κόσμο την κόρη της Νορθ, η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια λεπτομερή αναφορά στα όσα έζησαν.

Εκείνη την ημέρα οι δυο τους ήταν μαζί, καθώς ο σύζυγός της Κάινι Γουέστ ταξίδευε για την Ελβετία. «Ήθελα να φάω McDonald’s και με πήγες αφού έκανα αποτρίχωση στο μπικίνι, θυμάσαι;» του είπε η ριάλιτι σταρ, ενώ ο 45χρονος Τσίμπαν θυμάται πως ήταν τόσο τεράστια από την εγκυμοσύνη που χρειαζόταν βοήθεια για να κινηθεί.

Και μετά τα McDonald’s, όταν άφησε την Κιμ Καρντάσιαν στο σπίτι της, θυμούνται οι δυο τους, ο γιατρός της την πήρε και της ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο επειγόντως καθώς κινδύνευε με προεκλαμψία.

«Όμως, τα νύχια μου ήταν βαμμένα σκούρα», λέει η Κιμ Καρντάσιαν. «Περνούσε μια φάση με τους Linkin Park και είχα βαμμένα τα νύχια μου μπορντό. Αλλά σκεφτόμουνα, "όχι, θα κάνω κοριτσάκι, τα νύχια μου πρέπει να είναι βαμμένα ανοιχτό ροζ για την γέννα". Και είπα στο γιατρό: "Σίγουρα πρέπει να έρθω αμέσως τώρα; Ή έχω δυο ώρες στη διάθεσή μου;" κι εκείνος μου απάντησε, "ωραία, τα λέμε σε δύο ώρες"»!

Η Νορθ, η μεγαλύτερη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάινι Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί άλλαξε το όνομα "Kimono" από τα ρούχα της;

Η Αμερικανίδα βεντέτα των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα ονομάσει τελικά της νέα σειρά εσωρούχων της Kimono, αφού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να την κατηγορούν για πολιτισμική ιδιοποίηση.

«Έπειτα από ώριμη σκέψη, θα λανσάρω τη νέα σειρά εσωρούχων μου με νέο όνομα» εξήγησε η επιχειρηματίας με τους 142 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Συνεχίζω να ακούω, να μαθαίνω και να μεγαλώνω. Εκτιμώ, επομένως, το πάθος και τις διαφορετικές προοπτικές που οι άνθρωποι μου παρουσιάζουν» σημείωσε, διαβεβαιώνοντας ότι είχε «τις καλύτερες προθέσεις» κατά την παρουσίαση της σειράς της.

Δείτε επίσης: Κιμ Καρντάσιαν: Aνέβασε στο Instagram τον νεογέννητο γιο της!

Η σύζυγος του ράπερ Κάνιε Ουεστ, ο οποίος δημιούργησε τη δική του μάρκα προϊόντων ομορφιάς, αρωμάτων και ρούχων, είχε αποκαλύψει την περασμένη εβδομάδα στο Instagram τη νέα σειρά εσωρούχων της, την οποία είχε βαπτίσει Kimono, σύμφωνα με την ίδια ένα λογοπαίγνιο με το όνομά της.

Σύντομα, εντούτοις, προκάλεσε θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ορισμένοι χρήστες την κατηγόρησαν ότι δυσφημίζει το παραδοσιακό γιαπωνέζικο ένδυμα.

Ακόμα κι ο δήμαρχος του Κιότο, της άλλοτε αυτοκρατορικής πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, αποφάσισε να γράψει επιστολή στην Καρντάσιαν για να της ζητήσει να μην ονομάσει τη νέα της σειρά εσωρούχων Kimono.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του 4ου παιδιού της!

Έτσι ήταν η Κιμ Καρντάσιαν πριν 11 χρόνια! 

Διαβάστε περισσότερα θέματα για Stars&TV στο AthensMagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share