Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι δηλώνει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τη φετινή συμμετοχή του στο Χ-Factor

Κριτής για πρώτη φορά!

16 Σεπτεμβρίου 2019 14:15
Τι δηλώνει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τη φετινή συμμετοχή του στο Χ-Factor

Για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού για πρώτη φορά θα κάνει τηλεόραση μέσα από το X-Factor και το Open tv.

Δείτε επίσης: Ρατσιστικό παραλήρημα από το Μιχάλη Τσαουσόπουλο για τους Σύριους στο Σύνταγμα!

Αυτό αποτελεί ένα καινούργιο βήμα στην επαγγελματική πορεία του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν πρωινός τύπος και μας σέρβιρε το δικό του breakfast μέσα από τον Athens Deejay, όπως και θα συνεχίσει να κάνει. Τώρα, όμως, αποδέχτηκε την πρόταση να καθίσει στην κριτική επιτροπή του talent show και να αναζητήσει μαζί με τους υπόλοιπους κριτές το επόμενο X-Factor της μουσικής σκηνής.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος μίλησε για την απόφασή του να ενταχθεί στο συγκεκριμένο μουσικό project και αποκάλυψε ποιος τον έκανε να πει το «ναι».

Ακόμη, αναφέρθηκε στα μέλη της κριτικής επιτροπής και πώς διαχειρίζεται ο καθένας τους τον ρόλο του, ενώ δεν δίστασε να πει ότι αυτό που τους ενώνει με τον Γιώργο Θεοφάνους είναι η… ξινίλα.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ωστόσο, αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση να βρεθεί στην τηλεόραση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απέρριψε τις παλαιότερες προτάσεις.

Οι ώρες του στον ραδιοφωνικό αέρα αμέτρητες με αποτέλεσμα να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για το ραδιόφωνο και όσα χρειάζονται να έχει ένας ραδιοφωνικός παραγωγός. Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να γίνετε ραδιοφωνικοί παραγωγοί πάρτε μαθήματα από τον expert!

X-Factor - Highlights: Εντυπωσίασε ο 16χρονος με την φωνή του ακόμα και η ξανθιά που πήρε 4 όχι!

Όλα τα Highlights για το X-Factor που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Τετάρτη: Ο 16χρονος που εντυπωσίασε και η ξανθιά που «πάρταρε» αλλά πήρε 4 όχι... Τι είδαμε και μας εντύπωση;

Η μάχη για τους διαγωνιζόμενους μόλις ξεκίνησε!

Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Χρήστος Μάστορας έκαναν την είσοδό τους στο... κόκκινο χαλί του show και αποθεώθηκαν!

Δείτε στιγμές από την πρεμιέρα!

Open: Πανηγυρίζουν με το X - Factor! Σάρωσε στον ανταγωνισμό!

Πανηγυρίζουν κανονικά στο Open tv, αφού το X-Factor πήρε «κεφάλια» και «πάτησε» κάτω τις 8 λέξεις! Δεν πάει το μυαλό σας πόσες μονάδες είχαν διαφορά!

Το show του Open tv, έδειξε τα δόντια του στον ανταγωνισμό και με εμφανίσεις που έγραψαν ιστορία, πήρε άνετα την πρωτιά! Το δυναμικό κοινό δεν το κούνησε... βήμα από το κανάλι και οι 8 λέξεις στον ΣΚΑΙ τα βρήκαν σκούρα!

17,3% έκανε το show και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έμεινε πίσω με 10%! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης για το X-Factor:

11
16.6
20.4
18.6
19.9
14.9
19.7

Αλλά και εκείνα για τις 8 λέξεις:
13.3
12.2
11.7
12.8
10.7
10.6
7.5
9.8
9.7
9.9
8.6
7.8
8.1
7

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share