Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεν πάει το μυαλό σας! Ο απίστευτος λόγος που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απαγορεύεται να συνταξιδεύει με την οικογένειά του!

Απίστευτο...

13 Σεπτεμβρίου 2019 18:11
Δεν πάει το μυαλό σας! Ο απίστευτος λόγος που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απαγορεύεται να συνταξιδεύει με την οικογένειά του!

Να γιατί, κανονικά, ο πρίγκιπας Γούιλιαμ δεν επιτρέπεται να είναι στο ίδιο αεροπλάνο με την Κέιτ και τα παιδιά του.

Κατά καιρούς, όλο και κάποιος κανόνας από το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας βγαίνει στη δημοσιότητα και μας βάζει στα άδυτα των αυστηρών γραμμών του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Αυτή τη φορά, μαθαίνουμε ότι σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, οι άμεσοι διάδοχοι του στέμματος απαγορεύεται να επιβιβάζονται στο ίδιο αεροπλάνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για έναν ανεπίσημο κανόνα, ο οποίος ακολουθείται εδώ και χρόνια προκειμένου να προστατευθεί η γενεαλογία και η σειρά των ακολούθων αν κάτι συμβεί κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Γούιλιαμ δείχνει να αγνοεί αυτή την «παράδοση» αφού τους τελευταίους μήνες πάντα συνταξιδεύει με την οικογένεια του, τόσο με τον Πρίγκιπα Τζορτζ που είναι τρίτος στη διαδοχή, όσο και με την Πριγκίπισσα Σάρλοτ που είναι τέταρτη.

Πρόκειται για μια κοινή απόφαση που πήραν με την Κέιτ, για πρώτη φορά, το 2014, όταν ταξίδεψαν στην Αυστραλία με τον ακόμα 9 μηνών, τότε, Πρίγκιπα Τζορτζ. Από τότε,την τηρούν κατά γράμμα, επαναπροσδιορίζοντας τους «κλειστούς» κανόνες της βασιλικής παράδοσης.

Για την ιστορία να πούμε πως οι προηγούμενες γενιές της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου της Βασίλισσας, κανόνιζαν τις επισκέψεις σε ξένες χώρες και κράτη χωρίς τη συνοδεία των παιδιών τους.

Ποιο είναι το υποκοριστικό της πριγκίπισσας Σάρλοτ; Το αποκάλυψε η Κέιτ!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στη Βόρεια Ιρλανδία αυτή την εβδομάδα, η Κέιτ αποκάλυψε το υποκοριστικό της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Η Σάρλοτ έπαιζε με ένα παιδί με όνομα Τζόρτζ, που βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος που ήταν εκεί για να καλωσορίσει το βασιλικό ζέυγος.

Η Κέιτ βρήκε τότε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την μητέρα του μικρού αγοριού και τότε αποκάλυψε το χαριτωμένο όνομα με το οποίο φωνάζει την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

H γυναίκα ονομάζεται Laura-Ann και είναι ιδρύτρια του blog Pretty Much Me.

Εκείνη ήταν που μοιράστηκε ολόκληρη την συνομιλία της με την Δούκισσα μέσω Ιnstagram Stories.

Η στιγμή με την Κέιτ να αποκαλύπτει από λάθος το χαϊδευτικό όνομα της Σάρλοτ κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το όνομα Lottie είναι γλυκό και τρυφερό, ενώ δεν περιμέναμε πως η μικρή πριγκίπισσα θα είχε υποκοριστικό. Η Κέιτ και ο Γούλιαμ σίγουρα αγαπούν να την αποκαλούν έτσι.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share