Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-σοκ: Στους «Ανώνυμους Αλκοολικούς» πασίγνωστος ηθοποιός! (photos)

Του στοίχισε το διαζύγιο!

5 Σεπτεμβρίου 2019 16:04
Αποκάλυψη-σοκ: Στους «Ανώνυμους Αλκοολικούς» πασίγνωστος ηθοποιός! (photos)

Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς κατέφυγε ο Μπραντ Πιτ προκειμένου να βγει νικητής στην μάχη με το αλκοόλ, μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί. Γλυκιά μανούλα: Η Αντζελίνα Τζολί αποχαιρετά τον γιο της και συγκινείται! (Video)

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times. Όπως είπε, μετά το διαζύγιό του το 2016, από την Αντζελίνα Τζολί, μετά από 11 χρόνια σχέσης, υποσχέθηκε στον εαυτό του πως θα «καθαρίσει» από το αλκοόλ.

Τι είπε για τους Ανώνυμους Αλκοολικούς

«Είχα ξεπεράσει κάθε όριο, γι’ αυτό και έπρεπε να το κόψω μαχαίρι» δήλωσε ο Μπραντ Πιτ προσθέτοντας: «Έπρεπε να σταματήσω να πίνω». Μάλιστα, άρχισε να πηγαίνει στις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, όπου όπως είπε, δημιούργησε μια στενή σχέση με την ομάδα, με την οποία μοιραζόταν τα πιο κρυφά μυστικά του. Φεστιβάλ Καννών: Βραβείο πήρε...μια σκυλίτσα!

«Έβλεπες όλους αυτούς τους άνδρες να κάθονται γύρω από έναν κύκλο και να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, με έναν τρόπο που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ» όπως είπε. «Ήταν αυτός ο ασφαλής χώρος όπου κανείς δεν σε έκρινε, με αποτέλεσμα να μην κρίνεις κι εσύ τον εαυτό σου. Ήταν πραγματικά απελευθερωτικό να εκθέτεις έτσι τις άσχημες πλευρές του εαυτού σου. Έτσι βρίσκεις γιατρειά» εξομολογήθηκε.

Ο Μπραντ Πιτ παραδέχθηκε επίσης ότι δεν πάλεψε μόνο με το αλκοόλ στο παρελθόν αλλά και με τα ναρκωτικά. Όπως είπε, έκανε χρήση μαριχουάνας μετά την απογείωση της δόξας του στο Χόλιγουντ, παραδεχόμενος πως «την δεκαετία του ‘90, όλη αυτή η προσοχή με διέλυσε. Έγινα ένα είδος ερημίτη και απλά βυθίστηκα στην λήθη».Βόμβα στην showbiz! Ξανά ερωτευμένος ο κούκλος ηθοποιός μετά το διαζύγιο του!

Και παρόλο που φαινόταν να ζει την τέλεια ζωή, με τον αρραβώνα του με την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον, όπως δήλωσε στους New York Times η ζωή του «δεν ήταν αυτό που έβλεπε ο κόσμος».

Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο ηθοποιό! Παραλίγο να χάσει τη ζωή του!

Σοβαρό τροχαίο είχε πασίγνωστος ηθοποιός! Το τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή και ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά. Λέγεται ότι το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρό που παραλίγο να χάσει τη ζωή του!Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Ο λόγος για τον κωμικό ηθοποιό Κέβιν Χάρτ! Στο αυτοκίνητο ήταν με ένα φίλο του και δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Η έκθεση της Περιπόλου Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι ο 40χρονος ηθοποιός καθόταν σε θέση επιβάτη και δεν οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ένα Plymouth Barracuda 1970, που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο του Μαλχόλαντ, στην κομητεία του Λος 'Αντζελες.

Ο οδηγός, ένας 28χρονος που ονομάζεται Τζάρεντ Μπλακ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανατράπηκε σε χαντάκι, παραπλεύρως του δρόμου.

Ο Μπλακ και η τρίτη επιβαίνουσα στο όχημα, το μοντέλο Ρεμπέκα Μπρόστερμαν, βρέθηκαν σφηνωμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

"Ο Χαρτ και ο Μπλακ υπέστησαν σοβαρά τραύματα στην πλάτη κατά τη σύγκρουση και διακομίστηκαν σε πολύ κοντινό νοσοκομείο", σύμφωνα με τις αρχές.

Δεν έγινε γνωστό ακριβώς τι τραύματα φέρουν οι δύο άνδρες. Η γυναίκα, 31 ετών, που είναι μνηστή του Τζάρεντ Μπλακ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο οδηγός, ο Μπλακ ούτε είχε πιει ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Κέβιν Χαρτ, ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος, είναι γνωστός από τους ρόλους που ερμήνευσε στις ταινίες "Jumanji: Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα" ή "Κέντρο Ευφυΐας".

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο όταν επιλέχθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για να παρουσιάσει την τελετή απονομής των 'Όσκαρ του 2019, την οποία τελικά αποφάσισε να μην παρουσιάσει μετά τις πιέσεις και τις επικρίσεις που δέχτηκε για παλιά μηνύματά του στο Twitter που είχαν χαρακτηριστεί ομοφοβικά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share