Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η εικόνα πασίγνωστης τραγουδίστριας!

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι δεν είναι πολύ καλά...

5 Σεπτεμβρίου 2019 11:52
Σοκάρει η εικόνα πασίγνωστης τραγουδίστριας!

Σοκ προκαλεί η εικόνα πασίγνωστης τραγουδίστριας που το τελευταίο διάστημα δεν περνάει και πολύ καλά!

Ο λόγος για τη διάσημη Britney Spears η οποία για χρόνια την αποκαλούσαν πριγκίπισσα της ποπ. Η Britney Spears για χρόνια μας εντυπωσίαζε με τις επιτυχίες και τα μοναδικά σόου της. Μετά ξέφυγε...

Και όταν όλοι την είχαν ξεγραμμένη έκανε ένα φοβερό come back. Τα τελευταία χρόνια έκανε ένα πανάκριβο σόυ στο Λας Βεγκας και όλοι πίστευαν ότι πλέον η τραγουδίστρια επήλθε και είναι μια χαρά.

Τελικά όμως η ζωή πήρε άλλη τροπή. Πρόσφατα μπήκε σε ψυχιατρική κλινική καθώς η πίεση που νιώθει την "έτρωγε" εσωτερικά. Άνθρωποι του κύκλου της δήλωσαν ότι η Britney είναι σε πολύ άσχημη φάση και δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει.,

Βγήκε από την κλινική και τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά. Η ίδια χρησιμοποιεί τα social media και δεν φοβήθηκε να επικοινωνήσει ότι είναι πιεσμένη και νιώθει μόνη της.

Σήμερα είδαμε στο instagram της, ένα βίντεο που μας σόκαρε. Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο που κάνει γκριμάτσες και παίζει με την κάμερα αλλά... η εικόνα της δεν θυμίζει τίποτα την λαμπερή τραγουδίστρια!

Η κατάρα της Mary Poppins: Τι συνέβη στην αγαπημένη ηθοποιό;

Το Hollywood κρύβει πικρές ιστορίες! Κατάρες, έρωτες και ανομολόγητες ιστορίες είναι πολλά από αυτά που συμβαίνουν στους πρωταγωνιστές των αγαπημένων μας ταινιών! Ποια είναι όμως η κατάρα της Mary Poppins;

Πριν από 55 χρόνια η Disney έβγαλε μία ταινία που έμελλε να είναι κλασική στο είδος της: τη Mary Poppins. Το συγκεκριμένο φιλμ αγαπήθηκε και εξακολουθεί να αγαπιέται από γενιές και γενιές, ενώ τον περασμένο χρόνο έγινε και remake με πρωταγωνίστρια την Emily Blunt. Δείτε ακόμα: Η κατάρα των πρωταγωνιστών του Beverly Hills!

Πίσω ωστόσο από τις αθώες περιπέτειες των ηρώων της Mary Poppins, κρύβονται οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών. Οι περισσότεροι έχουν ζήσει τέτοια πράγματα που πολλοί έχουν φτάσει να μιλάνε για μία ταινία που στάθηκε καταραμένη για τους συμμετέχοντες.

Η Julie Andrews ήταν 28 ετών όταν υποδύθηκε τη διάσημη ηρωίδα. Η αγαπημένη της δραστηριότητα στα γυρίσματα ήταν το κάπνισμα. Κάθε λεπτό που είχε διάλειμμα, άναβε τσιγάρο και έκανε το ένα μετά το άλλο. Μετά από χρόνια ανακάλυψε ότι είχε αναπτύξει όγκους στις φωνητικές της χορδές και το 1997 υποβλήθηκε σε επέμβαση. Μόλις συνήλθε από το χειρουργείο, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πια να τραγουδήσει.

Η απώλεια της δυνατότητας να τραγουδήσει, την καταρράκωσε και για μεγάλο διάστημα ήταν σε άρνηση να αποδεχτεί την πραγματικότητα. Η ηθοποιός υπέβαλε μήνυση στους χειρουργούς και υποβλήθηκε σε νέες επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατό.

Να σας θυμίσουμε: Η απαγωγή του εγγονού, η τσιγκουνιά του παππού μεγιστάνα και η κατάρα των Γκέτι!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share