Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το σκοτεινό μυστικό του πασίγνωστου ηθοποιού! Είδε τον αδερφό του να πεθαίνει μπροστά του!

Δεν την ξέραμε αυτή την ιστορία...

1 Σεπτεμβρίου 2019 12:34
Το σκοτεινό μυστικό του πασίγνωστου ηθοποιού! Είδε τον αδερφό του να πεθαίνει μπροστά του!

Λίγοι γνώριζαν αυτή την ιστορία... Ο εν λόγω ηθοποιός είναι από τους πιο επιτυχημένους και δεν μας πήγαινε το μυαλό ότι μπορεί να έχει ένα τόσο σκοτεινό μυστικό. Και όχι μόνο σκοτεινό αλλά και βάρβαρο.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών είδε τον αδερφό του να πεθαίνει. Ένας θάνατος που τον στιγμάτισε.

Ο λόγος για τον Χοακίν Φόινιξ που σε λίγο καιρό θα τον απολαύσουμε ως Τζόκερ. Ένας ρόλος που μπορεί να του χαρίσει και ένα χρυσό αγαλματάκι.

1993 μια εφιαλτική νύχτα που ο Χοακίν Φίνιξ δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Στα δεκαεννιά του μόλις χρόνια θα ζήσει από κοντά μια τραγική απώλεια. Καλεί έντρομος τις αρχές και με ταραγμένη φωνή ακούγεται να λέει: "σας παρακαλώ ελάτε γρήγορα πεθαίνει! είναι ο αδερφός μου".

Ο Ρίβερ Φίνιξ -παιδί θαύμα του Χόλιγουντ- θα βρεθεί νεκρός μόλις στα 23 του, από έναν θανατηφόρο συνδυασμό ναρκωτικών έξω από ένα night club που τότε ανήκε κατά ένα μέρος στον Johnny Depp.

Ο Χοακίν θα αναπτύξει ένα τρομερό άγχος από το τραυματικό συμβάν, το οποίο θα προσπαθήσει να χειριστεί μέσω της υποκριτικής. Η ιστορία έπειτα γνωστή, θεωρείται από τα σημαντικότερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος, κουβαλώντας για πάντα στην ψυχή του την ιστορία του μεγάλου του και αγαπημένου του επίσης ταλαντούχου αδερφού.

Η κατάρα της Mary Poppins: Τι συνέβη στην αγαπημένη ηθοποιό;

Το Hollywood κρύβει πικρές ιστορίες! Κατάρες, έρωτες και ανομολόγητες ιστορίες είναι πολλά από αυτά που συμβαίνουν στους πρωταγωνιστές των αγαπημένων μας ταινιών! Ποια είναι όμως η κατάρα της Mary Poppins;

Πριν από 55 χρόνια η Disney έβγαλε μία ταινία που έμελλε να είναι κλασική στο είδος της: τη Mary Poppins. Το συγκεκριμένο φιλμ αγαπήθηκε και εξακολουθεί να αγαπιέται από γενιές και γενιές, ενώ τον περασμένο χρόνο έγινε και remake με πρωταγωνίστρια την Emily Blunt. Δείτε ακόμα: Η κατάρα των πρωταγωνιστών του Beverly Hills!

Πίσω ωστόσο από τις αθώες περιπέτειες των ηρώων της Mary Poppins, κρύβονται οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών. Οι περισσότεροι έχουν ζήσει τέτοια πράγματα που πολλοί έχουν φτάσει να μιλάνε για μία ταινία που στάθηκε καταραμένη για τους συμμετέχοντες.

Η Julie Andrews ήταν 28 ετών όταν υποδύθηκε τη διάσημη ηρωίδα. Η αγαπημένη της δραστηριότητα στα γυρίσματα ήταν το κάπνισμα. Κάθε λεπτό που είχε διάλειμμα, άναβε τσιγάρο και έκανε το ένα μετά το άλλο. Μετά από χρόνια ανακάλυψε ότι είχε αναπτύξει όγκους στις φωνητικές της χορδές και το 1997 υποβλήθηκε σε επέμβαση. Μόλις συνήλθε από το χειρουργείο, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πια να τραγουδήσει.

Η απώλεια της δυνατότητας να τραγουδήσει, την καταρράκωσε και για μεγάλο διάστημα ήταν σε άρνηση να αποδεχτεί την πραγματικότητα. Η ηθοποιός υπέβαλε μήνυση στους χειρουργούς και υποβλήθηκε σε νέες επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατό.

Να σας θυμίσουμε: Η απαγωγή του εγγονού, η τσιγκουνιά του παππού μεγιστάνα και η κατάρα των Γκέτι!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share