Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η κατάρα της Mary Poppins: Τι συνέβη στην αγαπημένη ηθοποιό;

Το Hollywood κρύβει πικρές ιστορίες!

30 Αυγούστου 2019 15:22
Η κατάρα της Mary Poppins: Τι συνέβη στην αγαπημένη ηθοποιό;

Το Hollywood κρύβει πικρές ιστορίες! Κατάρες, έρωτες και ανομολόγητες ιστορίες είναι πολλά από αυτά που συμβαίνουν στους πρωταγωνιστές των αγαπημένων μας ταινιών! Ποια είναι όμως η κατάρα της Mary Poppins;

Πριν από 55 χρόνια η Disney έβγαλε μία ταινία που έμελλε να είναι κλασική στο είδος της: τη Mary Poppins. Το συγκεκριμένο φιλμ αγαπήθηκε και εξακολουθεί να αγαπιέται από γενιές και γενιές, ενώ τον περασμένο χρόνο έγινε και remake με πρωταγωνίστρια την Emily Blunt. Δείτε ακόμα: Η κατάρα των πρωταγωνιστών του Beverly Hills!

Πίσω ωστόσο από τις αθώες περιπέτειες των ηρώων της Mary Poppins, κρύβονται οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών. Οι περισσότεροι έχουν ζήσει τέτοια πράγματα που πολλοί έχουν φτάσει να μιλάνε για μία ταινία που στάθηκε καταραμένη για τους συμμετέχοντες.

Η Julie Andrews ήταν 28 ετών όταν υποδύθηκε τη διάσημη ηρωίδα. Η αγαπημένη της δραστηριότητα στα γυρίσματα ήταν το κάπνισμα. Κάθε λεπτό που είχε διάλειμμα, άναβε τσιγάρο και έκανε το ένα μετά το άλλο. Μετά από χρόνια ανακάλυψε ότι είχε αναπτύξει όγκους στις φωνητικές της χορδές και το 1997 υποβλήθηκε σε επέμβαση. Μόλις συνήλθε από το χειρουργείο, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πια να τραγουδήσει.

Η απώλεια της δυνατότητας να τραγουδήσει, την καταρράκωσε και για μεγάλο διάστημα ήταν σε άρνηση να αποδεχτεί την πραγματικότητα. Η ηθοποιός υπέβαλε μήνυση στους χειρουργούς και υποβλήθηκε σε νέες επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατό.

Να σας θυμίσουμε: Η απαγωγή του εγγονού, η τσιγκουνιά του παππού μεγιστάνα και η κατάρα των Γκέτι!

Αυτοί οι διάσημοι έχουν πραγματικά άσχημα δόντια!

Το χαμόγελο και κυρίως τα δόντια είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος μόλις μας μιλήσει.

Είναι εντυπωσιακό λοιπόν πως κάποιοι από τους πιο γνωστούς μας αστέρες του Hollywood έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία και οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρθηκαν να φτιάξουν την οδοντοστοιχία τους..τουλάχιστον στην αρχή της καριέρας τους!

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

ANNA PAQUIN

ANTHONY DAVIS

LINDSAY LOHAΝ

9+1 διάσημοι που απέκτησαν φήμη χωρίς κανέναν λόγο!

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές περνούν πολύ χρόνο, προκειμένου να βελτιώνονται και να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς ένα καλό άλμπουμ ή να πρωταγωνιστείς σε μία νέα ταινία προκειμένου να καταφέρεις να κατακτήσεις την κορυφή.

Υπάρχουν και οι celebrities που κατάφεραν να γίνουν γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Μπορεί να μην έχουν κανένα ταλέντο, όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian, η Amber Rose, η Paris Hilton και ο Jesse James. Παρόλα αυτά, είναι εκατομμυριούχοι και τους βλέπουμε καθημερινά στα sites που διαβάζουμε ή στην τηλεόραση!

Ποιοι άλλοι βρίσκονται στη λίστα; Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να δεις τους celebrities που κατάφεραν να κάνουν τα media να μιλούν για εκείνους, χωρίς καν να προσπαθήσουν!

JOHNNY DEPP

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μήνυσε υπάλληλο του γιατί έβλεπε μια σειρά!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο απέλυσε πρώην υπάλληλο του επειδή έβλεπε την αγαπημένη σειρά "Φιλαράκια"! Ναι καλά ακούσατε! Τι κι αν είναι η αγαπημένη σειρά όλου του κόσμου και ιδιαίτερα των Αμερικανών;

Η Τσέις Ρόμπινσον εργαζόταν στην Canal Productions, την εταιρεία παραγωγής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Και τώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την εταιρεία και τον πρώην εργοδότη της, στα δικαστήρια, καθώς ο διάσημος ηθοποιός της ζητά 6 εκατομμύρια δολάρια. «Φιλαράκια»: Το μεγάλο μυστικό που δεν γνώριζε κανείς!

Η Ρόμπινσον ήταν η Αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών της Canal, με ετήσιο μισθό 300.000 δολάρια, ως τον Απρίλιο 2019, όταν και παραιτήθηκε. Το Βαράιτι, ωστόσο, μεταφέρει τις πληροφορίες της μήνυσης εναντίον της τέως υπαλλήλου που κατατέθηκε την Παρασκευή και, σύμφωνα μ' αυτήν, η Ρόμπινσον κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων και χάσιμο χρόνου τις εργάσιμες ώρες, τις οποίες περνούσε, όπως της καταλογίζουν, βλέποντας τηλεοπτικές σειρές.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η Ρόμπινσον εκτίναξε τον εταιρικό λογαριασμό της σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, χρησιμοποίησε εκατομμύρια από τα ταξιδιωτικά μίλια του ίδιου του Ντε Νίρο για προσωπικά της ταξίδια και πέρασε «αστρονομικά χρονικά διαστήματα» βλέποντας σειρές στο γραφείο: τον Ιανουάριο είδε, μέσα σε τέσσερις ημέρες, 55 επεισόδια από «Τα Φιλαράκια», ενώ μέσα σε άλλες τέσσερις ημέρες είδε 20 επεισόδια του «Arrested Development» και 10 του «Schitt's Creek».

Πέρα από τον μάλλον ανορθόδοξο τρόπο που επέλεξε να περνάει τις ώρες εργασίας της, η Ρόμπινσον κατηγορείται ότι, σε διάστημα δύο χρόνων, χρέωσε την εταιρία 12.696,65 δολάρια σε παραγγελίες από το εστιατόριο Πάολα άλλες 8.923,20 δολάρια στο σούπερ μάρκετ Whole Foods και στο ντελικατέσεν Dean and Deluca και 32.000 δολάρια σε Uber και ταξί...

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share