Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αϊ γ@@@@@, λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου»: Εκτός εαυτού πασίγνωστος ηθοποιός!

Τον στόλισε κανονικά...

29 Αυγούστου 2019 20:38
«Αϊ γ@@@@@, λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου»: Εκτός εαυτού πασίγνωστος ηθοποιός!

Εκτός εαυτού βγήκε ο Χιου Γκραντ με τον Μπόρις Τζόνσον, μετά την απόφαση του δεύτερου να αναστείλει να αναστείλει τις εργασίες της βουλής για περισσότερο από έναν μήνα, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit. Είπε "Ναι" η Βασίλισσα στην πρόταση Τζόνσον! Κλείνει το το βρετανικό κοινοβούλιο έως τις 12/09

Σε μία χειμαρρώδη ανάρτηση στο Twitter, ο ηθοποιός «στολίζει» με βρισιές τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τα τεκταινόμενα στην πολιτική ζωή της χώρας.

«Δεν θα γ@@@@@ το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Αϊ γ@@@@@ υπερπροβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μαλ@@@να τσιράκια σου», έγραψε ο Χιου Γκραντ και τα... είπε όλα κυριολεκτικά.

Στη viral ανάρτησή του, ο Γκραντ συμπεριέλαβε ένα βίντεο του Τζόνσον, στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα. «Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζόνσον.

Τα σχόλια πάντως κάτω από την ανάρτηση του Γκραντ είναι διχασμένα, με άλλους χρήστες να επικροτούν το γεγονός ότι πήρε θέση και να εκφράζουν τη συμφωνία τους και άλλες να του επιτίθενται επί προσωπικού, αναφερόμενοι στα σκάνδαλα του παρελθόντος του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μήνυσε υπάλληλο του γιατί έβλεπε μια σειρά!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο απέλυσε πρώην υπάλληλο του επειδή έβλεπε την αγαπημένη σειρά "Φιλαράκια"! Ναι καλά ακούσατε! Τι κι αν είναι η αγαπημένη σειρά όλου του κόσμου και ιδιαίτερα των Αμερικανών;

Η Τσέις Ρόμπινσον εργαζόταν στην Canal Productions, την εταιρεία παραγωγής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Και τώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την εταιρεία και τον πρώην εργοδότη της, στα δικαστήρια, καθώς ο διάσημος ηθοποιός της ζητά 6 εκατομμύρια δολάρια. «Φιλαράκια»: Το μεγάλο μυστικό που δεν γνώριζε κανείς!

Η Ρόμπινσον ήταν η Αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών της Canal, με ετήσιο μισθό 300.000 δολάρια, ως τον Απρίλιο 2019, όταν και παραιτήθηκε. Το Βαράιτι, ωστόσο, μεταφέρει τις πληροφορίες της μήνυσης εναντίον της τέως υπαλλήλου που κατατέθηκε την Παρασκευή και, σύμφωνα μ' αυτήν, η Ρόμπινσον κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων και χάσιμο χρόνου τις εργάσιμες ώρες, τις οποίες περνούσε, όπως της καταλογίζουν, βλέποντας τηλεοπτικές σειρές.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η Ρόμπινσον εκτίναξε τον εταιρικό λογαριασμό της σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, χρησιμοποίησε εκατομμύρια από τα ταξιδιωτικά μίλια του ίδιου του Ντε Νίρο για προσωπικά της ταξίδια και πέρασε «αστρονομικά χρονικά διαστήματα» βλέποντας σειρές στο γραφείο: τον Ιανουάριο είδε, μέσα σε τέσσερις ημέρες, 55 επεισόδια από «Τα Φιλαράκια», ενώ μέσα σε άλλες τέσσερις ημέρες είδε 20 επεισόδια του «Arrested Development» και 10 του «Schitt's Creek».

Πέρα από τον μάλλον ανορθόδοξο τρόπο που επέλεξε να περνάει τις ώρες εργασίας της, η Ρόμπινσον κατηγορείται ότι, σε διάστημα δύο χρόνων, χρέωσε την εταιρία 12.696,65 δολάρια σε παραγγελίες από το εστιατόριο Πάολα άλλες 8.923,20 δολάρια στο σούπερ μάρκετ Whole Foods και στο ντελικατέσεν Dean and Deluca και 32.000 δολάρια σε Uber και ταξί...

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share