Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

DSquared 2: Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την ζωή των διδύμων σχεδιαστών! Για ποιο λόγο κοιμούνται μαζί;

Απίστευτες αποκαλύψεις!

25 Αυγούστου 2019 18:35
DSquared 2: Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την ζωή των διδύμων σχεδιαστών! Για ποιο λόγο κοιμούνται μαζί;

Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την ζωή των διδύμων σχεδιαστών DSquared2! Για ποιο λόγο κοιμούνται μαζί;

Οι δίδυμοι Dean και Dan Caten, γνωστοί στη βιομηχανία της μόδας ως DSquared2, γεννήθηκαν στο Τορόντο του Καναδά το 1964. Πρόκειται για δύο απ’ τα διασημότερα ονόματα στο χώρο με εκατομμύρια fans παγκοσμίως. Είναι μονοζυγωτικοί δίδυμοι και έχουν πολύ στενή σχέση μεταξύ τους. Θα τους βρείτε μαζί πάντα και παντού... ακόμα και στο κρεβάτι! Οι ίδιοι είχαν αποκαλύψει ότι κοιμούνται μαζί, μία δήλωση που είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο πριν κάποια χρόνια.


Στη νέα τους συνέντευξη που παραχώρησαν στη Βρετανική Vogue, οι Dean και Dan εξομολογήθηκαν ότι τα παιδικά τους χρόνια ήταν πολύ δύσκολα και η τόση στενή τους σχέση οφείλεται στις τραυματικές τους εμπειρίες.


Η κατάθεση της ψυχής των διδύμων στον Anders Christian Madsen ξεκίνησε όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα της άμβλωσης. «Θα ‘πρεπε να είχαμε αμβλωθεί» είπε ο Dan χιουμοριστικά. Οι διάσημοι σχεδιαστές γεννήθηκαν σε μία πολύ φτωχή, πολυμελή οικογένεια. «Ήμασταν 9 αδέρφια, αγόρια και κορίτσια, σε ένα σπίτι με 2 υπνοδωμάτια» αποκάλυψε ο Dan. «Ακόμη και όταν πήραμε κουκέτες, κοιμόμασταν μαζί στο κάτω κρεβάτι» πρόσθεσε ο Dean, «ήταν πιο ασφαλές». «Μας έδερναν. Όλοι. Ακόμη και τα κορίτσια. Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Ήμασταν θηλυπρεπείς. Ευάλωτοι, ήμασταν εύκολος στόχος και μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους» ανέφερε ο Dan Caten. «Μας έδερναν και τους δύο, έτσι ώστε να μπορούμε να κλάψουμε μαζί και κρυβόμασταν μαζί». «Αν τώρα φοβόμαστε στο σκοτάδι, οφείλεται σε αυτά που ζήσαμε. Έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε μαζί, οπότε αν συμβεί κάτι κακό, δεν χρειάζεται να ουρλιάξω. Θα είναι εκεί» πρόσθεσε ο Dean.

Στην εποχή της εφηβείας τους, οι γονείς των διδύμων δεν μπορούσαν πια να τους φροντίσουν. Η κυβέρνηση του Καναδά έπρεπε να λάβει μέτρα. Οι διάσημοι σχεδιαστές στην ηλικία αυτή άλλαξαν διάφορες ανάδοχες οικογένειες και τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα ζευγάρι στην Αριζόνα με βίαιη συμπεριφορά.

Ωστόσο, και οι δύο δεν θέλησαν να μιλήσουν περεταίρω για το θέμα αυτό στη συνέντευξή τους.

Louis Vuitton: Ο βιοπαλαιστής που πήγε με τα πόδια στο Παρίσι και πλούτισε επειδή κατάλαβε τι είναι το παν στη ζωή!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία ενός άντρα βιοπαλαιστή που πήγε με τα πόδια στο Παρίσι και πλούτισε επειδή κατάλαβε τι είναι το παν στη ζωή!

Lοuis Vuitton – Το 1821 γεννήθηκε, ο Lοuis Vuitton, ο οποίος ήταν μέλος μιας φτωχής οικογένειας. Μάλιστα, στα δέκα του χρόνια έμεινε ορφανός, καθώς έχασε τη μητέρα του. Στα 13 του χρόνια, αποφάσισε να πάει στο Παρίσι, πραγματοποιώντας ένα πολύ μεγάλο ταξίδι 470 χιλιομέτρων.

Πώς ο Louis Vuitton κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία

Με την άφιξή του στο Παρίσι, το 1837, ο Louis Vuitton θήτευσε κοντά σε ένα εργαστήριο κατασκευής κιβωτίων συσκευασίας. Η πορεία του ήταν ανοδική και μόλις σε λίγα χρόνια κατέληξε να είναι ένας από τους καλύτερους τεχνίτες του Παρισιού. Το 1854 πραγματοποίησε την ίδρυση της ομώνυμης εταιρείας και παντρεύτηκε τη 17χρονη Clemence-Emilie Parriaux. Σύντομα, η φήμη του ταξίδεψε και εκτός συνόρων.

Τα ταξιδιωτικά κιβώτια του Louis ήταν ιδιαιτέρως δυνατά και όμορφα, με μονογράμματα και δέρμα. Μπορούσαν να μεταφέρουν ρούχα και ήταν ανθεκτικά στη λάσπη και τις λακκούβες της μεταβιομηχανικής επανάστασης. Κατά τη διάρκεια του Γαλλο-Πρωσικού πολέμου (σ.σ. 1870-71), το εργαστήριό του λεηλατήθηκε και καταστράφηκε.


Η μεγάλη ώθηση ήρθε, όταν η Eugenie de Montijo, ζήτησε να γίνει προσωπικός της τεχνίτης. Η αυτοκράτειρα ήθελε τις αποσκευές του Louis για τις μεταφορές της. Έτσι, ο Louis Vuitton κατάφερε να μπει στην Ελίτ.

Μετά έφτιαχνε ανθεκτικά και αδιάβροχα μπαούλα, τα οποία πωλούνταν σε όλο τον κόσμο. Ο Louis εργαζόταν έως και το θάνατό του, ο οποίος έλαβε χώρα στις 27 Φεβρουαρίου του 1892. Πέθανε σε ηλικία 72 ετών, όντας ένας ιδιαίτερα πρωτοπόρος σχεδιαστής της γενιάς του. Όσον αφορά τα μπαούλα του, αυτά έγιναν ανάρπαστα. Μάλιστα, αναγκάστηκε να ανοίξει καινούριο εργαστήρι.


Το 1867, ο Vuitton τιμήθηκε με χάλκινο μετάλλιο στην Exposition Universelle. Πλέον, ο μπεζ και κόκκινος ριγέ LV καμβάς είχε μπει για τα καλά στις ζωές των Γάλλων το 1872. Αναμφίβολα ανήκε στην Elit του Παρισιού.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share