Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χωρισμός βόμβα! Μετά από τόσα χρόνια ο πασίγνωστος παρουσιαστής μένει μόνος του!

Δεν το περίμενε κανείς!

21 Αυγούστου 2019 10:48
Χωρισμός βόμβα! Μετά από τόσα χρόνια ο πασίγνωστος παρουσιαστής μένει μόνος του!

Η είδηση του χωρισμού αυτού έπεσε σαν βόμβα. Μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου ο πασίγνωστος παρουσιαστής τραβάει ένα μοναχικό δρόμο! Νίκος Καρβέλας: Γι αυτό τον λόγο χώρισε από την Άννα Βίσση!

Διαζύγιο παίρνουν ο Λάρι Κινγκ και η όγδοη σύζυγός του, Σον Κινγκ, μετά από περίπου 22 χρόνια γάμου, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος τους στο People.

Ο 85χρονος Λάρι και η 59χρονη Σον παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997 και έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο Λάρι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ως αιτία χωρισμού αναφέρονται οι ασυμβίβαστες διαφορές που έχουν μεταξύ τους, ενώ ως ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο γάμος τους ήταν ταραχώδης: Πηγές ανέφεραν το 2016 πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν συντετριμμένος, λόγω μακρόχρονης εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε η σύζυγός του.

Άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος είχαν υποστηρίξει για τη φερόμενη απιστία της συζύγου του: «Είναι αλήθεια και ο Λάρι είναι εντελώς αμήχανος και ντροπιασμένος από όλα αυτά. Δεν ξέρει τι να κάνει».

Παράλληλα, άλλες πηγές είχαν αναφέρει πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σον είχε πει στον εραστή της ότι ο γάμος της με τον Larry είχε προ πολλού τελειώσει.

Αυτό δεν το περιμέναμε: Γάμος έκπληξη στη showbiz!

Έμειναν όλοι άφωνοι καθώς ο πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και το έκανε γνωστό μέσω Instagram. Ήταν πάμφτωχος και με παραμορφωμένο πρόσωπο - Τον έδιωξαν από 300 οντισιόν και τον έμαθε ο κόσμος σε μια νύχτα!

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον παντρεύτηκε την εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό του Λόρεν Χάσγιαν.

Ο Τζόνσον ανέβασε μία φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Το κάνουμε. 18 Αυγούστου 2019. Χαβάη. Ευλογημένος».

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2007 και έχουν δύο παιδιά, την 3χρονη Τζασμίν και την ενός έτους Τιάνα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share