Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα τρομάξετε: 33 διάσημες σταρ του Χόλιγουντ χωρίς make up! (Video)

Επικό βίντεο!

19 Αυγούστου 2019 12:13
Θα τρομάξετε: 33 διάσημες σταρ του Χόλιγουντ χωρίς make up! (Video)

Η αλήθεια είναι ότι όταν είδαμε πόσο διαφορετικές είναι οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ στην καθημερινότητα τους τρομάξαμε! Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε 33 διάσημες σταρ του Χόλιγουντ χωρίς make up!

Μην απορείτε αν κάποια από αυτές που θα δείτε δεν θα τις αναγνωρίσετε!

Το make up είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση της γυναίκας και να την αναδείξει σε μια αιθέρια ύπαρξη! Είναι όμως και φορές που το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο πετυχημένο! Αποκάλυψη: Δείτε πόσα κιλά ζυγίζουν οι διάσημες Ελληνίδες!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Δείτε απλές γυναίκες να μεταμορφώνονται μόνο με make up!

Οι γυναίκες είναι γνωστό πως όταν περιποιούνται τον εαυτό τους έχουν μεγάλες διαφορές! Η δύναμη του μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα! Έτσι έγινε και με τις γυναίκες που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο!

Οι γυναίκες αυτές είναι μεγαλύτερης ηλικίας και δεν έχουν πια την επιδερμίδα που είχαν στα νεανικά τους χρόνια! Δείτε ακόμα: Γυναίκα 78 ετών βάφεται μόνη της με μακιγιάζ και όταν τελειώνει δεν την αναγνωρίζουμε!

Τι γίνεται όμως όταν επαγγελματίες make up artists αποφασίζουν να τις μεταμορφώσουν και να τις κάνουν να δείχνουν νεότερες; Χωρίς να φαίνονται τα σημάδια του χρόνου απάνω τους;

Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει με κάποιες από αυτές! Δείτε το βίντεο που βρήκε το Athensmagazine.gr για εσάς:

Την παράτησε μετά από 33 χρόνια γάμου...Μεταμορφώθηκε και τον έκανε να σκάσει! (Video)

Άνδρες και γυναίκες χωρίζουν με τον ίδιο τρόπο και οι αντιδράσεις τους είναι ίδιες. Όλα έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο…Και φυσικά ο χωρισμός θέλει παιδεία!

Το ότι αν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις, απέδειξε μία γυναίκα μετά από χρόνια γάμου. Ο άντρας της την άφησε αλλά αντί να το βάλει κάτω, πείσμωσε και άλλαξε τον εαυτό της προς το καλύτερο.

Η Βίκυ από το Ντάλας, επισκέφθηκε έναν διάσημο στυλίστα, τον Christopher Hopkins και άφησε την τύχη της στα χέρια του.
Ο Christopher Hopkins έκανε το θαύμα του και δείτε πως μεταμόρφωσε την Βίκυ και έκανε τον άντρα της να παραμιλά.

Φορούσε μέικ απ για 50 χρόνια ανελλιπώς... όταν το έβγαλε το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει! (Video)

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τις μεταμορφώσεις των γυναικών και ειδικά όταν οι γυναίκες φοράνε για πάρα πολλά χρόνια make up! Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω θα σοκαριστείτε με μια γυναίκα που φορούσε μέικ απ για 50 χρόνια και αποφάσισε να το βγάλει!

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες που είναι κοκέτες δεν θέλουν ποτέ να αποχωρίζονται το μεικάπ τους. Μέχρι ποιο σημείο όμως μπορούν να φτάσουν; Τι συμβαίνει όμως όταν οι γυναίκες που δεν φοράνε μέικ απ μεταμορφώνονται σε λίγα λεπτά;

Στην περίπτωση της Τζόαν Χόπκινς, πραγματικά στα… άκρα!

Η 78χρονη Αμερικανίδα έχει ζήσει μία ζωή όπου σχεδόν κανείς και ποτές δεν την είδε άβαφη. «Η μητέρα μου συνήθιζε να λέει ότι είναι καλύτερο να την δει κάποιος χωρίς ρούχα παρά χωρίς μάσκαρα και κραγιόν!» λέει ο γιος της, Κρίστοφερ Χόπκινς.

Δεν ξέρουμε αν μπορείτε να μαντέψετε τι δουλειά κάνει, αν όμως σκεφτείτε ότι από παιδική ηλικία έβλεπε τη μητέρα του να είναι μονίμως βαμμένη, ίσως τότε μαντέψετε σωστά.

Ο Χόπκινς είναι ειδικός στο είδος, έχοντας μάλιστα γράψει κι ένα βιβλίο επί του θέματος, και ήταν ο ίδιος που έπεισε τη μητέρα του να κάνει το αδιανόητο: να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, άβαφη, μετά από μισό αιώνα.
Το τι ακολούθησε μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share