Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

13 Reasons why: Επιστρέφει με 3 σεζόν στις 23 Αυγούστου!

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ!

15 Αυγούστου 2019 15:54
13 Reasons why: Επιστρέφει με 3 σεζόν στις 23 Αυγούστου!

Η 3η σεζόν 13 Reasons Why του Netflix επιστρέφει με 13 ακόμα επεισόδια στις 23 Αυγούστου και η δημοφιλής πλατφόρμα streaming έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο πλήρες trailer της σειράς. Η.Π.Α.: Λόγω αυτής της σειράς αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες!

Οχτώ μήνες αφότου εμπόδισαν τον Τάιλερ από το να διαπράξει μία αδιανόητη πράξη, o Κλέι, η Τζέσικα, ο Άλεξ, ο Τζάστιν και o Ζακ βρήκαν τους τρόπους να «κουβαλήσουν» μαζί το βάρος της συγκάλυψης, ενώ παράλληλα βοηθούν τον Τάιλερ να προχωρήσει με την ανάρρωσή του. Όταν όμως ένας παίκτης ράγκμπι εξαφανίζεται, ο Κλέι μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας και έτσι τα μυστικά όλων μπορούν να ξεσκεπαστούν πολύ εύκολα. Πολλά πράγματα βρίσκονται ανοιχτά σε αυτήν την καθηλωτική, τρίτη σεζόν του 13 Reasons Why, καθώς οι συνέπειες ακόμη και των πιο καλοπροαίρετων πράξεων μπορούν να αλλάξουν για πάντα μία ζωή.

Στην 3η σεζόν επιστρέφουν ο Ντίλαν Μινέτ ως Κλέι Γένσεν, ο Μπράντον Φλύνν ως Τζάστιν Φόλει, ο Τζάστιν Πρέντις ως Μπράις Γουόκερ, η Αλίσα Μπο ως Τζέσικα Ντέιβις, ο Κρίστιαν Ναβάρο ως Τόνι Παντίγια, ο Μάιλς Χάιζερ ως Άλεξ Σταντάλ, ο Ντέβιν Ντρούιντ ως Τάιλερ Ντάουν, ο Ρος Μπάτλερ ως Ζακ Ντέμπσει, ο Τίμοθι Γκραναντέρος ως Μοντγκόμερι Ντε Λα Κρούζ, η Αν Γουίντερς ως Kλόη, o Στίβεν Γουέμπερ ως Διευθυντής Μπόουεν, η Μπρέντα Στρόνγκ ως Κυρία Γουόκερ, η Έιμι Χάργκριβς ως Κυρία Γένσεν, ενώ η Γκρέις Σαίφ είναι η Άνι.

Το Netflix κόβει σκηνή γιατί ωθεί σε αυτοκτονίες εφήβων!

Η γνωστή πλατφόρμα streaming, Netflix, ανακοίνωσε στο Twitter πως αποσύρει από τη δημοφιλή σειρά του «13 Reasons Why» μια σκηνή που δείχνει την αυτοκτονία της νεαρής πρωταγωνίστριας έπειτα από σύσταση ειδικών.

Η σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, δείχνει στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου τη νεαρή Χάνα Μπέικερ να κόβει τις φλέβες της μέσα σε μια μπανιέρα

Ο πάροχος επεσήμανε στο Twitter ότι έπειτα από τις συστάσεις ιατρών «αποφασίσαμε μαζί με τον δημιουργό Μπράιαν Γόρκι και τους παραγωγούς του “13 Reasons Why” να κόψουμε τη σκηνή στην οποία εμφανίζεται η Χάνα να αυτοκτονεί».

Αν και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές η σειρά έχει προκαλέσει επικρίσεις από διάφορες οργανώσεις, περιλαμβανόμενου του Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων (PTC), το οποίο κατήγγειλε ότι ωραιοποιεί τις αυτοκτονίες.

Την απόφαση του Netflix να κόψει τη σκηνή χαιρέτισε το PTC το οποίο έχει ζητήσει από τον πάροχο να διακόψει εντελώς τη σειρά.

«Το Netflix επιτέλους παραδέχθηκε τις βλαπτικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στα παιδιά το ακραίο περιεχόμενο, όπως η σκηνή με την αυτοκτονία στο “13 Reasons Why”», τόνισε.

Οι αυτοκτονίες των νεαρών Αμερικανών αυξήθηκαν κατά σχεδόν ένα τρίτο μετά την πρώτη μετάδοση της δημοφιλούς σειράς το 2017, ανέφερε αμερικανική έρευνα.

Η έρευνα που διενεργήθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) κατέγραψε αύξηση 28,9% στο ποσοστό αυτοκτονιών μεταξύ των νεαρών Αμερικανών ηλικίας 10 με 17 ετών τον Απρίλιο του 2017. Σύμφωνα με την έρευνα, καταγράφηκαν επιπλέον 195 θάνατοι από αυτοκτονίες στην ηλικιακή αυτή ομάδα το χρονικό διάστημα Απριλίου- Δεκεμβρίου 2017 σε σχέση με το αναμενόμενο βάσει προηγούμενων στοιχείων.

Οι ερευνητές τόνισαν ωστόσο ότι δεν μπορούν να συνδέσουν άμεσα τη σειρά με την αύξηση των αυτοκτονιών, αλλά ούτε να αποκλείσουν άλλους παράγοντες.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share