Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Παλάτι - Σε κίνδυνο τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Ανατριχιαστικές στιγμές

30 Ιουλίου 2019 10:46
Συναγερμός στο Παλάτι - Σε κίνδυνο τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Η βασιλική οικογένεια έχει διατάξει ειδική έρευνα για τις συνθήκες που επέτρεψαν σε έναν πρώην φυλακισμένο να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τον πρίγκιπα Τζορτζ. H άγνωστη κόρη της Νταϊάνα και του Κάρολου: Αυτή είναι η φωτογραφία που σκανδαλίζει!

Ο 40χρονος εγκληματίας, Ντάρεν Μπένζαμιν, που είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκισης για τον βασανισμό ενός άνδρα, κατάφερε να περάσει από τις πύλες του παλατιού του Κένσιγκτον ως υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας.

Ο εν λόγω άνδρας είχε αναλάβει να παραδώσει κάποια έπιπλα στο παλάτις στις 14 Ιουλίου, όταν βρέθηκε μπροστά στα τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, που βρίσκονταν στην αυλή μαζί με την νταντά τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Express.

O Μπένζαμιν είπε στους φίλους του πόσο ευχάριστος ήταν ο Τζορτζ μόλις τον είδε.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν για το περιστατικό και έχουν ήδη ζητήσει να μάθουν πώς ένας καταδικασμένος κακοποιός κατάφερε να βρεθεί κοντά στα παιδιά τους, αποκαλύπτοντας έτσι κενά στην ασφάλεια του Παλατιού.

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα 10 σκάνδαλα που τρέμει η «πριγκίπισσα» της Βρετανίας

Στο παραμυθένιο χρονικό έχει εγγραφεί μια αυτοκτονία

Το 2012, όταν η Κέιτ ήταν έγκυος στον μικρό Τζορτζ, νοσηλεύτηκε επειδή είχε ναυτίες και κακοδιαθεσία. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός από την Αυστραλία τηλεφώνησε στο νοσοκομείο παριστάνοντας την βασίλισσα Ελισάβετ και συζήτησε με μια νοσοκόμα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο σταθμός δέχθηκε επικρίσεις και η νοσοκόμα απολύθηκε. Τρεις μέρες αργότερα την βρήκαν απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της. Στο σημείωμα που άφησε κατηγορούσε τον εργοδότη της καθώς και εκείνους που την παγίδευσαν, καταστρέφοντάς της τη ζωή.

Μόρισσεϊ: Οχι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Δούκισσας

Ο πρώην τραγουδιστής του περίφημου γκρουπ The Smiths, ο οποίος υπήρξε ανέκαθεν χορτοφάγος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί διατυμπανίζει την αντιπάθειά του για την οικογένεια Μίντλετον. Ισχυρίζεται ότι η Πίππα είναι κουτή και αναφέρεται για μια φωτογραφία της όπου γελά μπροστά σε 50 νεκρά πουλιά μετά από μια μέρα στο κυνήγι. Όσο για την Κέιτ, αναφέρει ότι έγινε πριγκίπισσα επειδή βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή κι ότι δεν έχει καθόλου μυαλό.

Το μυστήριο με τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Περίπου δέκα ώρες μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ τον περασμένο Μάιο, η Κέιτ βγήκε από το νοσοκομείο σε άριστη φυσική κατάσταση κάτι που έδωσε τροφή στις κακές γλώσσες οι οποίες είναι βέβαιες ότι η όμορφη Δούκισσα κατέφυγε στη λύση της παρένθετης μητέρας προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. «Καμία λεχώνα δεν περπατά τόσο άνετα λίγες ώρες μετά τον τοκετό", λένε οι δύσπιστοι. Σε σχετικό δημοσίευμά της, η ρώσικη εφημερίδα Komsomolskaya Pravda είχε μεταφέρει τους ισχυρισμούς διαφόρων γυναικών της Ρωσίας, οι οποίες έλεγαν ότι «είναι αδύνατο για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να δείχνει ελάχιστα μετά τον τοκετό τόσο όμορφη, λαμπερή και καθόλου ταλαιπωρημένη», ενώ έθεταν ερωτήματα σχετικά με την πραγματική ημερομηνία γέννησης του μωρού, αφού το κοριτσάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της η Κέιτ δεν φαινόταν για νεογέννητο πέντε ωρών.

Ενα αληθινό παλάτι που ανακαινίστηκε έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ

Παρόλο που το Στέμμα διατείνεται ότι καταβάλλει προσπάθειες για να κάνει οικονομία, η Κέιτ και ο σύζυγός της κατηγορούνται από κάποιους ότι σπαταλούν τον βασιλικό προϋπολογισμό για το σπίτι τους. Έχοντας αλλάξει κάμποσα σπίτια, οι δυο ερωτευμένοι κατέληξαν στο Kensington Palace, στα παλιά διαμερίσματα της πριγκίπισσας Margaret, η οποία πέθανε το 2002. Οι εργασίες ανακαίνισης που κόστισαν σχεδόν 5 εκ. ευρώ για να ικανοποιήσουν τα γούστα της Δούκισσας προκάλεσαν οργή στο βρετανικό λαό όπως ήταν αναμενόμενο.

Αγνοώντας τη διεθνή κατακραυγή στο Σουλτάνο του Μπρουνέι

Η παρουσία της Δούκισσας στον γάμο του ξαδέλφου της στο πολυτελές ξενοδοχείο Dorchester στο Λονδίνο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ανήκει στο σουλτάνο του Μπρουνέι, ο οποίος θέσπισε νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι ομοφυλόφιλοι και οι μοιχοί θα θανατώνονται με λιθοβολισμό. Το μποικοτάζ της συγκεκριμένης αλυσίδας προτάθηκε από πολλές προσωπικότητες όπως οι Αννα Γουίντουρ και ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ. Η βασιλική οικογένεια τόνισε ότι δεν αναμίχθηκε καθόλου στην απόφαση της Κέιτ.

Μεγαλοπιάστηκε κι ο αδερφός...

Μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης με την παρουσιάστρια και μοντέλο Ντόνα Έαρ, ο αδερφός της Κέιτ, Τζέιμς Μίντλετον έδωσε τέλος σε αυτή. Οι φήμες και τα δημοσιεύματα λένε ότι οι δυο τους δεν κατάφεραν να βρουν κοινά σημεία επαφής ώστε να προχωρήσουν σε γάμο, αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο συμπεριφοράς του αδελφού της Δούκισσας του Κέιμπριτζ μετά τον γάμο της με τον Γουίλιαμ. Η αλήθεια είναι ότι ο αδελφός της Δούκισσας δεν βρίσκει ησυχία από τους παπαράτσι από τότε που η αδελφή του παντρεύτηκε τον πρίγκιπα. Παλιοί του φίλοι πούλησαν κάποιες φωτογραφίες στις οποίες είναι ελάχιστα ή και καθόλου ντυμένος. Ο ίδιος ενοχλημένος από την τροπή που έχει πάρει η ζωή του δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα κι ότι είναι απλώς "ο αδελφός της Kate".

Η Ελισάβετ δεν ενέκρινε την παρουσίαση του νυφικού

Σκληρό χτύπημα για την Κέιτ. Όταν το νυφικό της εκτέθηκε για να μπορέσουν όλοι να το θαυμάσουν, οι αγγλικές εφημερίδες έγραψαν ότι η βασίλισσα δεν εντυπωσιάστηκε και ότι δήλωσε ότι το βρήκε παράξενο και τρομακτικό έτσι φορεμένο από μια ακέφαλη κούκλα.

Ανησυχητική ως τρομακτική απώλεια βάρους

Δημοσίευμα της Radaronline έχει κάνει λόγο για την μεγάλη απώλεια βάρους της Κέιτ, η οποία φέρεται να έχει χάσει 10 κιλά από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στο παλάτι. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν 55 κιλά όταν αρραβωνιάστηκε τον Γουίλιαμ και η εικόνα της ήταν πολύ λαμπερή. Πλέον, η εικόνα της προκαλεί ανησυχία στο παλάτι μετά τη ραγδαία απώλεια βάρους της, και μάλιστα μετά από δύο γέννες. Η 34χρονη, η οποία έχει ύψος 1,75 ζυγίζει σήμερα 44 κιλά, βάρος που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα με τις αναλογίες της.

Τεταμένες σχέσεις

Πολλά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στην οικογένεια Middleton και στη βασιλική οικογένεια. Και πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν «με το δάχτυλο στη σκανδάλη» να δουν αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι.

Οταν αποκαλύπτονται τα βασιλικά κάλλη...

Η Κέιτ θεωρείται και δικαίως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου. Παρόλα αυτά τα φορέματα που έχει κατά καιρούς επιλέξει επέλεξε δεν είναι αρκετά συντηρητικά σύμφωνα με τα γούστα της βασίλισσας η οποία της απαγόρευσε να φορά ελαφριά φορέματα τα οποία μπορεί να τα σηκώσει ο αέρας αποκαλύπτοντας τα βασιλικά της κάλλη.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share