Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο o Τζόνι Ντεπ: ''Έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου!''

Η φωτογραφία σοκ!

27 Ιουλίου 2019 15:52
Σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο o Τζόνι Ντεπ: ''Έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου!''

Η μάχη στα δικαστήρια συνεχίζεται για το πρώην ζευγάρι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντμε κατηγορίες για κακοποίηση και άσκηση βίας εκατέρωθεν. Η Άμπερ Χερντ έχει κατηγορήσει τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» για κακοποίηση κομίζοντας στο δικαστήριο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Ο Τζόνι Ντεπ από την άλλη ισχυρίζεται ότι στο πλαίσιο καβγά η Χερν του πέταξε αντικείμενο το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματίσει το δάκτυλό του. Σκηνές βίας έχουν περιγράψει από την πλευρά τους και οι δύο γνωστοί ηθοποιοί με πιο πρόσφατη την καταγγελία του Ντεπ ότι η Άμπερ στον περίφημο καβγά του 2015 έσβησε ένα τσιγάρο πάνω στο μάγουλό του.


Τον περασμένο Απρίλιο το Associated Press ανέφερε ότι η 32χρονη Άμπερ Χερντ ζήτησε από δικαστήριο της Βιρτζίνια να απορρίψει την μήνυση που υπέβαλλε ο Τζόνι Ντεπ ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια, για άρθρο που είχε γράψει η ηθοποιός παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018. Τελικά η υπόθεση θα εκδικαστεί στην πολιτεία της Βιρτζίνια, αν και η Χερντ είχε ζητήσει να μεταφερθεί η διαδικασία στην Καλιφόρνια.


Στην πρόσφατη αγωγή της η ηθοποιός αποκαλύπτει δώδεκα (υποτιθέμενα) περιστατικά βίας εναντίον της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου με τον Ντεπ. Μπορεί να έμειναν παντρεμένοι μόνο έναν χρόνο, ήταν όμως αρκετό διάστημα για να δει το πιο εφιαλτικό πρόσωπο του Ντεπ. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών, έγινε «τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλoτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει.


Τον Δεκέμβριο του 2015, τα πράγματα ξέφυγαν τελείως όταν ο Τζόνι Ντεπ «της ξερίζωσε μεγάλες τούφες μαλλιών» και τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει από την μύτη της. Προσκόμισε στο δικαστήριο και φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν.

Τώρα ο 56χρονος ηθοποιός κατηγορεί την 33χρονη Άμπερ σύμφωνα με δημοσίευμα του The Blast ότι στον καβγά του 2015 σε έξαλλη κατάσταση η πρώην σύζυγός του έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλό του. Εκείνη ισχυρίζεται ότι εκείνος ήταν μεθυσμένος και εκείνος ισχυρίζεται ότι εκείνη ήταν εκτός εαυτού. Υπάρχει μάλιστα μια φωτογραφία του Ντεπ, στην οποία φαίνεται σε άσχημη κατάσταση με ένα σημάδι στο μάγουλο.

Τζόνι Ντεπ: Aυτή είναι η καλλονή χορεύτρια που πρόκειται να παντρευτεί!

O Τζονι Ντεπ, μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του από την Άμπερ Χερντ, σχεδιάζει να παντρευτεί μια νεαρή Ρωσίδα χορεύτρια.

Η Πολίνα Γκλεν, που ότι είναι γύρω στα 25, γνώρισε τον 55χρονο ηθοποιό σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες πέρυσι.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο γοητευτικός ηθοποιός φωτογραφήθηκε να αγκαλιάζει καυτά φιλιά με μια «μυστηριώδη γυναίκα» σε ένα ξενοδοχείο στο Βελιγράδι.

Αυτή η γυναίκα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Daily Mail, δεν ήταν άλλη από την Γκεντ, η οποία είχε φωτογραφηθεί τον Μάιο του 2018 να κάνει βόλτες με τον αγαπημένο της και στους δρόμους της Μόσχας, όπου είχε μεταβεί ο Ντεπ για μία συναυλία με την μπάντα του, τους The Hollywood Vampires.

Ζει εδώ και καιρό με τον πολυεκατομμυριούχο ηθοποιό στην έπαυλη του τελευταίου, στην Σάνσετ Μπούλεβαρντ.

Η Πολίνα, η οικογένεια της οποίας ζει στη Ρωσία, πιστεύεται ότι μετακόμισε στις ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια για να προωθήσει την καριέρα της ως χορεύτρια.

«Είναι πολύ γλυκιά, τρυφερή και ταλαντούχα. Σίγουρα ο Τζόνι της βοηθάει, αλλά προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της. Είναι πολύ χαμηλών τόνων. Από το σπίτι του φεύγει μόνο για να πάει στο στούντιο και έπειτα ξαναγυρίζει. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς ότι ζει μαζί του», επισημαίνει η πηγή.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share