Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δημόσια κατακραυγή για τον άντρα της Ζιζέλ! (Video)

Η 6χρονη Βίβιαν και το παιχνίδι της με τον μπαμπά της!

26 Ιουλίου 2019 07:44
Δημόσια κατακραυγή για τον άντρα της Ζιζέλ! (Video)

Ακόμα και οι πιο φανατικοί θαυμαστές τους έχουν γίνει έξαλλοι μετά από αυτό που έκανε ο Τομ Μπρέιντι, σύζυγος της Ζιζέλ, ο οπόιος πήρε από το χέρι την 6χρονη κόρη του Βίβιαν και πήδηξαν στο νερό από έναν γκρεμό. Δείτε όμως και την σωσία της Ριάνα που έριξε το διαδίκτυο!

Το βίντεο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στους 6,3 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram , με πολλούς να λένε ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού. Μάλιστα, ένας καθηγητής φυσικής που έκανε την εκτίμησή του για το Inside Edition είπε ότι βούτηξαν περίπου 15-16 πόδια κάτω.

Να αναφέρουμε, όμως, ότι βρέθηκαν και πολλοί υποστηρικτές που είπαν ότι ήταν μία στιγμή γνήσιου ενθουσιασμού και παιχνιδιού ενός τρυφερού μπαμπά με την κόρη του.

Δείτε την ανάρτηση του Τομ Μπρέιντι, στην οποία έγραψε «Αν η Βίβι γίνει Ολυμπιονίκης μία ημέρα, πιθανότατα δεν θα είναι στη συγχρονισμένη κατάδυση. Ο μπαμπάς όμως της δίνει πάντα 10»:



Η κατάρρευση ενός ειδώλου: Σοκάρει η σημερινή εικόνα του πασίγνωστου ηθοποιού που δε θυμίζει σε τίποτα τις εποχές που έσπαγε ταμεία!

O κύριος της παρακάτω φωτογραφίας με τα μούσια, το γλυκό ύφος, το αθώο χαμόγελο και το κουνελάκι στην αγκαλιά (δείτε και το καροτάκι…) κάποτε -πριν από όχι και πολλά χρόνια…- ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο Χόλιγουντ. Δείτε ακόμα: Η σωσίας της Ριάνα που έριξε το διαδίκτυο!

Πόσο γρήγορα μπορούν να καταρρεύσουν τα παιδικά μας είδωλα και ειδικά οι ηθοποιοί που βλέπουμε συνέχεια;


Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πασίγνωστος ράπερ συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου!

Σάλος από το πως φέρεται ο Ρόμπιν Θικ στο παιδί του!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για Stars&Tv στο Athesmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share