Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεν θα πιστεύετε πόσα λεφτά παίρνει ο Κριστιανο Ρονάλντο για ένα ποστ Instagram!

Τεράστιο ποσό....

24 Ιουλίου 2019 14:36
Δεν θα πιστεύετε πόσα λεφτά παίρνει ο Κριστιανο Ρονάλντο για ένα ποστ Instagram!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει 874.361 ευρώ για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram. O Ρονάλντο είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram και για κάθε ανάρτησή του εισπράττει αστρονομικά ποσά.

Πρόσφατα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αθωώθηκε από την κατηγορία για βιασμό...

Συνολικά τον ακολουθούν 176 εκατομμύρια άνθρωποι και όπως είναι λογικό πολυεθνικές εταιρείες που προσφέρουν γη και ύδωρ για να διαφημίσει μέσα από το Instagram κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Σύμφωνα με τα στοιχεία ιστοσελίδας «hopperhq» που αναλύει στοιχεία που αφορούν το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρονάλντο παίρνει 874.361 ευρώ για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει!

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Νεϊμάρ με 647.417 ευρώ για κάθε φωτογραφία και τρίτος ο Λιονέλ Μέσι με 581.061. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο CR7 βρίσκεται στην τρίτη θέση της γενικής λίστας των πλουσιότερων του Instagram με την Κάιλι Τζένερ να βρίσκεται στην κορυφή, και την ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε να ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

H απίστευτη αντίδραση του Ρονάλντο στην selfie μιας θαυμάστριας! (Video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, όπου αρκετοί θέλουν να βγουν μαζί του μια φωτογραφία. Μην ξεχνάτε ότι ο μεγάλος ποδοσφαιριστής ήρθε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα για διακοπές!

Όπως για παράδειγμα η θαυμάστρια στο βίντεο που ακολουθεί. Περίμενε υπομονετικά τον Κριστιάνο να περάσει έχοντας ανοικτό το βίντεο, με τον CR7 να την πλησιάζει και να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share