Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Στην Πάρο και τη... Νάξο αλλάζει τον αέρα της η Νία Βαρντάλος! (VIDEO)

Απολαμβάνει τα νησιά των Κυκλάδων!

21 Ιουλίου 2019 18:30
Στην Πάρο και τη... Νάξο αλλάζει τον αέρα της η Νία Βαρντάλος! (VIDEO)

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Νία Βαρντάλος γι’ ακόμη μία φορά βρίσκεται στην Ελλάδα για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την κωμωδία «Γάμος, αλά ελληνικά» επέστρεψε και φέτος στην Ελλάδα, με αφορμή μια ομιλία της στο συνέδριο του SNF Festival που διεξήχθη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 24 και 25 Ιουνίου.

Αυτές τις μέρες βρέθηκε στις Κυκλάδες και επισκέφτηκε την Πάρο και τη Νάξο, έκανε τις βουτιές της στα γαλανά νερά και εντυπωσιάστηκε για μια ακόμη φορά από την ελληνική φιλοξενία. Ένα μεγάλο μέρος των διακοπών το πέρασε στην όμορφη Αντίπαρο, φιλοξενούμενη του Tom Hanks και της Rita Wilson. Η ίδια ανέβασε και φωτογραφίες με αγαπημένα στιγμιότυπα των διακοπών της στο προφίλ της στο Instagram και έκανε την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα!

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (photo)

Αγάπησε την Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Γιουβάντους προτίμησε τη Μεσσηνία για να κάνει διακοπές για δεύτερη σερί χρονιά.

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου (σήκωσε το Nations League με την Πορτογαλία), ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προέρχεται από ακόμη μια γεμάτη σεζόν, έφυγε… σφαίρα για διακοπές.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέλεξε και πάλι την Ελλάδα για διακοπές και για δεύτερη διαδοχική χρονιά έδειξε την προτίμησή του στη Μεσσηνία και την Costa Navarino. Πέρυσι, είχε συναντήσει στο ίδιο σημείο με τον Αντρέα Ανιέλι ώστε να σφραγίσει τη συμφωνία του με τη Γιουβέντους.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share