Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Matthew McConaughey κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Παραθερίζει στην Αντίπαρο!

12 Ιουλίου 2019 15:37
Ο Matthew McConaughey κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Ο ηθοποιός Matthew McConaughey επισκέφθηκε και φέτος τη χώρα μας και βρέθηκε για διακοπές στην Αντίπαρο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στις Κυκλάδες και απολαμβάνει τον ήλιο και την ελληνική φιλοξενία. Ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος διάσημος ηθοποιός έρχεταί στην Ελλάδα για διακοπές ,πριν λίγο καιρό βρεθηκε στην Κρήτη ο γνωστός σε όλους «Mr Bean»!

Βρέθηκε σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο του νησιού και από την επίσημη σελίδα τους ανέβηκε σχετική φωτογραφία. Ο Matthew McConaughey βρίσκεται στην Αντίπαρο με την σύζυγο του, Camila, τα τρία τους παιδιά και τη μητέρα του, ενώ στην παρέα τους βρίσκεται και ο γιος του Tom Hanks.

Στη Μύκονο ο πρωταγωνιστής του «Baywatch»!

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, για το φετινό, 21ο ράλι Gumball 3000. Ο «ιππότης της Ασφάλτου», που έχει δώσει και στο παρελθόν το παρών στη διοργάνωση, ανάρτησε μία φωτογραφία στο facebook όπου δηλώνει «ευλογημένος» που επισκέπτεται το νησί.

Το ράλι ξεκίνησε σήμερα στη Μύκονο και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου στην Ίμπιζα με 8 ακόμα ενδιάμεσους σταθμούς, μεταξύ των οποίων η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

«Τόσο ευλογημένος που πηγαίνω στη Μύκονο για το Gumball Rally, μετά στο Μονακό για μία παράσταση και για να δημοπρατήσω μια σωστική λέμβο για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη συνέχεια στην Puglia της Ιταλίας όπου είχα παντρευτεί για να ανοίξω ένα παραλιακό κλαμπα στις 15-16 Ιουνίου. Η καρδιά μου είναι καλά και ανήκει στη γυναίκα μου. Χοφ και τρέχω!», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share