Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξανά μαζί: Bryan Cranston και Aaron Paul συνεργάζονται!

Οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad ξανά μαζί!

10 Ιουλίου 2019 11:18
Ξανά μαζί: Bryan Cranston και Aaron Paul συνεργάζονται!

Ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul, οι 2 αστέρες της εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Breaking Bad, διατηρούν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις και αυτό φαίνεται και στα social media, όπου είχαν κυκλοφορήσει κάποια teaser trailers για επερχόμενη συνεργασία τους και οι φαν θεώρησαν ότι έχει σχέση με την ταινία Breaking Bad που θα βγει στην μεγάλη οθόνη μέσα στο 2019.

Όμως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Συνεργάστηκαν βέβαια, αλλά για ένα...Mezcal!

Το Mezcal είναι ένα παραδοσιακό μεξικανικό ποτό και οι δύο ηθοποιοί ίδρυσαν την δική τους εταιρεία παραγωγής mezcal. Σε ποστ στην σελίδα του Cranston στο Instagram εξήγησαν ολόκληρη την ιστορία πίσω από αυτή την απόφαση:

Απίστευτο: Αποσύρθηκε η αγωγή σε βάρος του Κέβιν Σπέισι

Ο νεαρός άνδρας, στον οποίο ο πρώην πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς House of Cards Κέβιν Σπέισι κατηγορείται, από τις εισαγγελικές αρχές, ότι επιτέθηκε σεξουαλικά, πριν από τρία χρόνια, απέσυρε την αγωγή που είχε καταθέσει μόλις την περασμένη εβδομάδα εναντίον του βραβευθέντος με Όσκαρ ηθοποιού.

«Αυτή η «εκούσια απόσυρση» έγινε ενώπιον δικαστηρίου της νήσου Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη, όπου η φερόμενη επίθεση συνέβη τον Ιούλιο του 2016, χωρίς να δοθεί καμία αιτιολογία.

Η απόσυρση της αγωγής λαμβάνει χώρα πριν από μια νέα ακροαματική διαδικασία σε ποινικό βαθμό, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, σε βάρος του ηθοποιού, που ενδεχομένως θα προκαλέσει αμηχανία στην κατηγορούσα αρχή.

Ο Μίτσελ Γκαραμπέντιαν, ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος, δήλωσε σήμερα ότι ο πελάτης του κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα την Τετάρτη, εντούτοις απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, επικαλούμενος την εκκρεμή εκδίκαση της υπόθεσης σε ποινικό βαθμό εναντίον του Σπέισι.


Ο διάσημος πρωταγωνιστής, που τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ το 2000 για τον ρόλο του στην ταινία American Beauty, έχει δηλώσει αθώος στις κακουργηματικές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και βιαιοπραγίας σε ένα μπαρ στο Ναντάκετ.

Οι εισαγγελείς είχαν ασκήσει δίωξη σε βάρος του Κέβιν Σπέισι στην υπόθεση του Ναντάκετ τον Δεκέμβριο.

Το φερόμενο θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο 59χρονος ηθοποιός τον είχε κεράσει πολλές μπίρες και ουίσκι στο εστιατόριο Club Car τον Ιούλιο του 2016, όταν ήταν 18 ετών και σε κάποια στιγμή του είπε «Ας μεθύσουμε», σύμφωνα με τη δικογραφία.

Καθώς οι δυο τους στέκονταν δίπλα σε ένα πιάνο, ο Σπέισι τον άρπαξε βίαια, όπως περιέγραψε στην αστυνομία.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Σπέισι κατηγορούν τον άνδρα ότι διέγραψε μηνύματα από το κινητό τηλέφωνό του, που θα υποστήριζαν την υπερασπιστική γραμμή. Ο δικαστής που έχει αναλάβει την ποινική υπόθεση πρόσφατα διέταξε τον κατήγορο του Σπέισι να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο στους συνηγόρους του.

Όμως, ο Γκαραμπέντιαν, στις 19 Ιουνίου, είπε στο δικαστήριο ότι ο κατήγορος δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό του. Ο δικαστής διέταξε ο κατήγορος, οι γονείς του και ο Γκαραμπέντιαν να παραστούν σε μια ακροαματική διαδικασία τη Δευτέρα, εάν το τηλέφωνο δεν βρεθεί.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share