Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάθαμε γιατί σ' όλες τις ταινίες της Τζένιφερ Άνιστον φαίνονται οι ρώγες της με κάθε λεπτομέρεια!

Τι απαντά η ίδια;

8 Ιουλίου 2019 15:24
Μάθαμε γιατί σ' όλες τις ταινίες της Τζένιφερ Άνιστον φαίνονται οι ρώγες της με κάθε λεπτομέρεια!

Όλοι αγαπούν τα φιλαράκια και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο ρόλος της Jennifer Aniston ως Rachel Green ήταν από τους πιο πετυχημένους. Εκπληκτικά μαλλιά, γούστο και η μεταμόρφωση από το κορίτσι του πλούσιου μπαμπά σε υπάλληλο σε οίκου μόδας.

Υπάρχει όμως ένα πράγμα που πάντα μπέρδευε τους θαυμαστές της σειράς όλα αυτά τα χρόνια και αυτό είναι γιατί οι θηλές της έκαναν τόσες πολλές εμφανίσεις. Σίγουρα δεν μας χάλασε αλλά η αλήθεια είναι πως το έκανε λόγω του κινήματος #freethenipple.


Πολλοί θαυμαστές έχουν βγάλει τις δικές τους θεωρίες. Πολλοί πιστεύουν πως η ενδυματολόγοι έκοβαν τρύπες στα σουτιέν της για να φαίνονται οι θηλές της.

Αυτό το μυστικό για το φιλαράκια δεν τον ήξερε κανείς!

Ευτυχώς όμως, η Jennifer Aniston απάντησε επιτέλους αυτό το καυτό ερώτημα και η απάντησή της είναι αψεγάδιαστη.

Ρωτήθηκε από το Vogue νωρίτερα αυτόν τον μήνα και είπε: “Ναι, δεν ξέρω τι να σας πω γι’αυτό! Φοράω σουτιέν. Δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να ντρέπομαι για τις θηλές μου – έτσι είναι το στήθος μου. Αλλά δεν πρόκειται να παραπονεθώ!”

Σοκάρει η εμφάνιση πασίγνωστου ηθοποιού που έχουμε αγαπήσει όλοι! (φώτος)

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές. Πολλά χρόνια μετά η τωρινή του εμφάνιση σοκάρει και ανησυχεί...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια σειρά νέων φωτογραφιών του γνωστού ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος πλέον σε τίποτα δεν φαίνεται να θυμίζει τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια.

Ο 49χρονος ηθοποιός που δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε στον Μανχάταν και η εικόνα του προκαλεί ανησυχία: Ατημέλητος, με βρώμικα ρούχα και μεγάλα νύχια, ο Μάθιου Πέρι φαίνεται πως περνά δύσκολα σε αυτή τη φάση της ζωής του, ενώ οι φαν του ανησυχούν και για την υγεία του.

Ο ηθοποιός κατά καιρούς έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή του. Δεν δίστασε να δημοσιεύσει τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά και για τη βοήθεια που παρείχε σε άλλα άτομα για να αποτοξινωθούν.

«Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλά θαυμάσια βραβεία. Αλλά το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος αλκοολικός έρθει και μου πει: "Θα με βοηθήσεις να σταματήσω να πίνω;". Και τότε θα του πω: "Ναι, ξέρω πώς να το κάνεις αυτό"» είχε εξομολογηθεί στο The Hollywood Reporter.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γνωστή παρουσιάστρια σοκάρει: Ο πατριός της την παρενοχλούσε σεξουαλικά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share