Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκάρει η εμφάνιση πασίγνωστου ηθοποιού που έχουμε αγαπήσει όλοι! (φώτος)

Δεν βρίσκεται και στη καλύτερη φάση του...

23 Ιουνίου 2019 14:20
Σοκάρει η εμφάνιση πασίγνωστου ηθοποιού που έχουμε αγαπήσει όλοι! (φώτος)

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές. Πολλά χρόνια μετά η τωρινή του εμφάνιση σοκάρει και ανησυχεί...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια σειρά νέων φωτογραφιών του γνωστού ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος πλέον σε τίποτα δεν φαίνεται να θυμίζει τον Τσάντλερ από τα Φιλαράκια.

Ο 49χρονος ηθοποιός που δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε στον Μανχάταν και η εικόνα του προκαλεί ανησυχία: Ατημέλητος, με βρώμικα ρούχα και μεγάλα νύχια, ο Μάθιου Πέρι φαίνεται πως περνά δύσκολα σε αυτή τη φάση της ζωής του, ενώ οι φαν του ανησυχούν και για την υγεία του.

Ο ηθοποιός κατά καιρούς έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή του. Δεν δίστασε να δημοσιεύσει τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά και για τη βοήθεια που παρείχε σε άλλα άτομα για να αποτοξινωθούν.

«Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλά θαυμάσια βραβεία. Αλλά το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος αλκοολικός έρθει και μου πει: "Θα με βοηθήσεις να σταματήσω να πίνω;". Και τότε θα του πω: "Ναι, ξέρω πώς να το κάνεις αυτό"» είχε εξομολογηθεί στο The Hollywood Reporter.

Έκτακτο: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

Σπαραγμό στον καλλιτεχνικό χώρο προκαλεί η είδηση του γνωστού Έλληνα ηθοποιού και σκηνοθέτη, Αντώνη Σπίνουλα!

Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή, μέσω της σελίδας στο στο facebook, η επίσης ηθοποιός και σεναριογράφος καθώς και φίλου του εκλιπών, Σταυρούλα Ζάμπρα!

Ο Αντώνης Σπίνουλας συμμετείχε στην ταινία Αισθηματίες, ένα δραματικό νεο-νουάρ, που προβλήθηκε ημιτελώς στο πλαίσιο του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας τον Σεπτέμβριο του 2013 και έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα, τον Ιούνιο του 2014 στο 36ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μόσχας.

Πέθανε κορυφαία επιχειρηματίας!

Συγγραφέας, επιχειρηματίας και κυρίως fashion icon που δεν έπαψε ούτε στιγμή να δίνει τροφή σε σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα και κοσμικές στήλες.

Πλούσια κληρονόμος, διακοσμήτρια, σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας, επιχειρηματίας και κυρίως fashion icon που δεν έπαψε ούτε στιγμή να δίνει τροφή σε σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα και κοσμικές στήλες, η Γκλόρια Βάντερμπιλτ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών. Πριν από μερικές εβδομάδες είχε διαγνωστεί με καρκίνο του στομάχου. Δύσκολες ώρες για γνωστό Ολυμπιονίκη: Ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο!

Σε δημοσίευμα του usa today αναφέρεται ότι ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τον γιο της Άντερσον Κούπερ, γνψστό παρουσιαστή του CNN: «Η Γκλόρια Βάντερμπιλτ, ήταν μια εκπληκτική γυναίκα, που αγαπούσε τη ζωή και τη ζούσε με τους δικούς της όρους. Ήταν ζωγράφος, συγγραφέας και σχεδιάστρια αλλά και μια φανταστική μητέρα, σύζυγος και φίλη. Ήταν 95 ετών, αλλά ρωτήστε οποιονδήποτε που την ήξερε και θα σας πει ότι ήταν το πιο νεανικό άτομο, το πιο cool και το πιο μοντέρνο».

Οι γάμοι της Γκλόρια Βάντερμπιλτ -τέσσερις συνολικά- έγιναν πρωτοσέλιδα. Υπήρξε μια από τις μούσες του Τρούμαν Καπότε και ήταν μία από τις όμορφες γυναίκες που αποτελούσαν «το σμήνος των κύκνων» όπως τις ονόμασε ο συγγραφέας. Το σμήνος που τον ενέπνευσε να γράψει το «Πρόγευμα στο Τίφανις».

H Γκλόρια είναι κληρονόμος του Νεοϋρκέζου εφοπλιστή Κορνήλιους Βάντερμπιλτ. Η καριέρα του δαιμόνιου επιχειρηματία είχε αρχίσει με μία χειροκίνητη βάρκα, με την οποία μετέφερε μετανάστες από το Staten Island στο Μανχάταν. Η βάρκα εκείνη έγινε ατμόπλοιο και το ατμόπλοιο ολόκληρος στόλος. H Βάντερμπιλτ έζησε μια πολυτάραχη ζωή γεμάτη πλούτη, έρωτες αλλά και τραγικές απώλειες. Έχει φωτογραφηθεί από τους Ρίτσαρντ Άβεντον, Σεσίλ Μπήτον και Άννι Λίμποβιτς.

Τελευταίος σύζυγός της υπήρξε ο συγγραφέας Γουάιατ Κούπερ, με τον οποίο απέκτησε τον δημοσιογράφο Αντερσον Κούπερ και τον Κάρτερ Βάντερμπιλτ Κούπερ, ο οποίος αυτοκτόνησε το 1988 μπροστά στα μάτια της μητέρας του πέφτοντας από το μπαλκόνι του ρετιρέ της στη Νέας Υόρκη, μπροστά στα μάτια της. Στο βιβλίο «It Seemed Important at the Time» – η Γκλόρια Βάντερμπιλτ περιγράφει τα πολυάριθμα ειδύλλια της. Ανάμεσα στους εραστές της ο Χάουαρντ Χιουζ, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Τζιν Κέλι και ο Μάρλον Μπράντο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γνωστή παρουσιάστρια σοκάρει: Ο πατριός της την παρενοχλούσε σεξουαλικά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share