Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο γυμναστήριο ο... Τζέιμς Μπόντ!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα...

17 Ιουνίου 2019 19:15
Στο γυμναστήριο ο... Τζέιμς Μπόντ!

Από την Τζαμάικα ξεκινάει η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, το μέρος όπου ο Ίαν Φλέμινγκ εμπνεύστηκε τον 007 και γυρίστηκε η πρώτη ταινία της σειράς «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Δόκτωρος Νο» (1962) αλλά και το «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν» (1973). Η νέα ταινία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από to κοινό όμως ο τραυματισμός του Πράκτορα 007 ήταν ένα γεγονός αναπάντεχο για την παραγωγή.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έτρεχε, γλίστρησε και έπεσε απότομα στα γυρίσματα στην Τζαμάικα. Χτύπησε τον αριστερό αστράγαλό του και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Ο χολιγουντιανός σταρ δεν το βάζει κάτω και κρατώντας ακίνητο το αριστερό του πόδι, γυμνάζει όλο το υπόλοιπο σώμα, προκειμένου να διατηρήσει τη φόρμα του πιο γυμνασμένου μυστικού πράκτορα στον κόσμο.

Σε φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό στο Instagram ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς βλέπουμε τον 51χρονο ηθοποιό να γυμνάζεται σκληρά, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα.

Νέα εβδομάδα, νέο ξεκίνημα για τον Ντάνιελ Κρεγκ που φαίνεται ότι επιστρέφει στα γυρίσματα άμεσα.

Αλεσάντρα Αμπρόζιο: Πολυτελείς διακοπές στη Σαντορίνη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά το Αγγελάκι της Victoria's Secret,Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Το πέρασμά της από τη Μύκονο έχει αφήσει εποχή, όμως αυτό το καλοκαίρι η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα προτίμησε να αφήσει το στίγμα της στην Σαντορίνη. Το 38χρονο σούπερ μόντελ βρίσκεται στο νησί του Αιγαίου από την Κυριακή και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις... selfies.

Η θεά από τη Βραζιλία, που το 2012 το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, συμμετείχε πρόσφατα στη νέα καμπάνια εσωρούχων με σλόγκαν «Ο Κόσμος σου, οι Κανόνες σου» και φωτογραφήθηκε στο Instagram για τη φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη καμπάνια. Βέβαια το location εκείνης της καμπάνιας δεν φτάνει σε τίποτα το εξωπραγματικό τοπίο της Οίας, το οποίο εντυπωσίασε το μοντέλο και μητέρα δυο παιδιών.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share