Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συντετριμμένη γνωστή τραγουδίστρια: Έβαλε τα κλάματα σε συναυλία της! (video)

Τι συνέβη;

14 Ιουνίου 2019 22:08
Συντετριμμένη γνωστή τραγουδίστρια: Έβαλε τα κλάματα σε συναυλία της! (video)

Τα κλάματα πάνω στη σκηνή έβαλε η Αριάνα Γκράντε την Τετάρτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Pittsburg των ΗΠΑ.

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πολλές φορές λύγισε την ώρα που ερμήνευε τις επιτυχίες της μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της που είχαν πάει να την ακούσουν. Κι αυτό γιατί, το Pittsburg ήταν η πατρίδα του πρώην συντρόφου της, Mac Miller, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 26 χρόνων, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Raindrops (An Angel Cried)» που σημαίνει «Σταγόνες βροχής, ένας άγγελος έκλαψε» και το οποίο πιστεύεται ότι αναφέρεται στον ράπερ και πρώην αγαπημένο της, η Αριάνα Γκράντε πνιγόταν σε λυγμούς και δεν μπορούσε να συνεχίσει να τραγουδά.

Αγνώριστη η Αριάνα Γκράντε! Τι της συνέβη;

Η Αριανα Γκράντε είναι μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της εποχής μας με εκατομμύρια φαν και πολλές επιτυχίες. Η αλήθεια είναι ότι, οτιδήποτε και να κάνει η μικροσκοπική τραγουδίστρια γίνεται αμέσως επιτυχία.

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει φαν σε όλο τον κόσμο και η δημοτικότητα της έχει απογειωθεί!

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ο δεύτερος με τους περισσότερους followers (μετά από αυτόν του Ronaldo) και η τραγουδίστρια τιμάει το κοινό της με όσο περισσότερο υλικό μπορεί, τόσο από τις προσωπικές της στιγμές όσο και από εκείνες που βρίσκεται «on tour».

Βέβαια μια τελευταία "εμφάνιση" της έκανε αίσθηση γιατί η αγαπημένη σταρ είναι αγνώριστη!

Ένα νέο κέρινο ομοίωμα της επιτυχημένης τραγουδίστριας αυτή τη φορά στο Μουσείο της Madamme Tussauds στον Λονδίνο. Οι θαυμαστές της όπως ήταν φυσικό, «έτρεξαν» να θαυμάσουν ακόμα και το ομοίωμα της αλλά… δεν ενθουσιάστηκαν από το αποτέλεσμα.

Το ομοίωμα έμοιαζε με την Ariana αλλά ίσως σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία ή θα μπορούσε ακόμα να είναι και ο αδερφός της με κάποια περούκα, δήλωσαν πολλοί θαυμαστές της που είδαν το ομοίωμα από κοντά.

Το styling, τα ρούχα, τα αξεσουάρ ακόμα και τα τατουάζ της ήταν «on point» για πολλούς, αλλά πολλά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ήταν εμφανώς αλλοιωμένα, όπως η μύτη της που ήταν εμφανώς μεγαλύτερη και όπως ήταν φυσικό πολλοί αναρωτήθηκαν «Μα καλά πώς γίνεται να μην το πέτυχαν εν έτει 2019;»

Το εν λόγω κέρινο ομοίωμα δεν είναι το πρώτο που δημιουργήθηκε προς τιμήν της Ariana Grande, καθώς στο παρελθόν κυκλοφόρησε και ακόμη ένα, εκείνη την φορά στο Μουσείο της Madame Tussauds στο Las Vegas, με την ομοιότητα λίγο καλύτερη.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share