Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτοί οι διάσημοι έχουν πραγματικά άσχημα δόντια!

Δεν το περιμέναμε από κάποιυς!

12 Ιουνίου 2019 12:40
Αυτοί οι διάσημοι έχουν πραγματικά άσχημα δόντια!

Το χαμόγελο και κυρίως τα δόντια είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος μόλις μας μιλήσει.

Είναι εντυπωσιακό λοιπόν πως κάποιοι από τους πιο γνωστούς μας αστέρες του Hollywood έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία και οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρθηκαν να φτιάξουν την οδοντοστοιχία τους..τουλάχιστον στην αρχή της καριέρας τους!

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

ANNA PAQUIN

ANTHONY DAVIS

LINDSAY LOHAΝ

9+1 διάσημοι που απέκτησαν φήμη χωρίς κανέναν λόγο!

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές περνούν πολύ χρόνο, προκειμένου να βελτιώνονται και να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς ένα καλό άλμπουμ ή να πρωταγωνιστείς σε μία νέα ταινία προκειμένου να καταφέρεις να κατακτήσεις την κορυφή.

Υπάρχουν και οι celebrities που κατάφεραν να γίνουν γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Μπορεί να μην έχουν κανένα ταλέντο, όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian, η Amber Rose, η Paris Hilton και ο Jesse James. Παρόλα αυτά, είναι εκατομμυριούχοι και τους βλέπουμε καθημερινά στα sites που διαβάζουμε ή στην τηλεόραση!

Ποιοι άλλοι βρίσκονται στη λίστα; Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να δεις τους celebrities που κατάφεραν να κάνουν τα media να μιλούν για εκείνους, χωρίς καν να προσπαθήσουν!

JOHNNY DEPP

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share