Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

9+1 διάσημοι που απέκτησαν φήμη χωρίς κανέναν λόγο!

Bρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο!

11 Ιουνίου 2019 16:22
9+1 διάσημοι που απέκτησαν φήμη χωρίς κανέναν λόγο!

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές περνούν πολύ χρόνο, προκειμένου να βελτιώνονται και να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς ένα καλό άλμπουμ ή να πρωταγωνιστείς σε μία νέα ταινία προκειμένου να καταφέρεις να κατακτήσεις την κορυφή.

Υπάρχουν και οι celebrities που κατάφεραν να γίνουν γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Μπορεί να μην έχουν κανένα ταλέντο, όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian, η Amber Rose, η Paris Hilton και ο Jesse James. Παρόλα αυτά, είναι εκατομμυριούχοι και τους βλέπουμε καθημερινά στα sites που διαβάζουμε ή στην τηλεόραση!

Ποιοι άλλοι βρίσκονται στη λίστα; Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να δεις τους celebrities που κατάφεραν να κάνουν τα media να μιλούν για εκείνους, χωρίς καν να προσπαθήσουν!

Κιμ Καρντάσιαν: Aνέβασε στο Instagram τον νεογέννητο γιο της!

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε δημοσιεύσει λίγες ημέρες αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη του φωτογραφία και αποκαλύψει πως θα τον ονομάσουν Psalm (Ψαλμός).

Μάλιστα ο λόγος που ο γιος της Κιμ και του Κάνιε θα πάρει το εν λόγω όνομα είναι γιατί ο ράπερ περνάει μια πνευματική αναβίωση.

«Ο Kanye περνάει μια πνευματική αναβίωση τελευταία. Κάθε όνομα έχει μια ιδιαίτερη σημασία, που είναι προσωπική για το ζευγάρι και το παιδί. Ο Kanye είχε σκεφτεί το όνομα αρκετές εβδομάδες πριν την γέννηση του μωρού στις 10 Μαΐου.

Το όνομα Psalm δείχνει το σημείο που βρίσκονται πνευματικά, καθώς το όνομα σημαίνει τραγούδι (ψαλμός) στα εβραϊκά».

Η Κιμ ανέβασε χθες μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε το προσωπάκι του μωρού της από πολύ κοντά. «Psalm Ye», έγραψε η τηλεπερσόνα κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι μόλις αποκάλυψε πως ο γιος της θα έχει και δεύτερο όνομα.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share