Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στη Μύκονο ο πρωταγωνιστής του «Baywatch»!

Για το φετινό, 21ο ράλι Gumball 3000!

7 Ιουνίου 2019 19:45
Στη Μύκονο ο πρωταγωνιστής του «Baywatch»!

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, για το φετινό, 21ο ράλι Gumball 3000. Ο «ιππότης της Ασφάλτου», που έχει δώσει και στο παρελθόν το παρών στη διοργάνωση, ανάρτησε μία φωτογραφία στο facebook όπου δηλώνει «ευλογημένος» που επισκέπτεται το νησί.

Το ράλι ξεκίνησε σήμερα στη Μύκονο και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου στην Ίμπιζα με 8 ακόμα ενδιάμεσους σταθμούς, μεταξύ των οποίων η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

«Τόσο ευλογημένος που πηγαίνω στη Μύκονο για το Gumball Rally, μετά στο Μονακό για μία παράσταση και για να δημοπρατήσω μια σωστική λέμβο για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη συνέχεια στην Puglia της Ιταλίας όπου είχα παντρευτεί για να ανοίξω ένα παραλιακό κλαμπα στις 15-16 Ιουνίου. Η καρδιά μου είναι καλά και ανήκει στη γυναίκα μου. Χοφ και τρέχω!», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Πασίγνωστη πορνοστάρ στην Μύκονο! (Video + Photo)

H γνωστή πορνοστάρ, Victoria June, αποφάσισε να ψηφίσει τη Μύκονο για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ο φακός των paparazzi την έπιασε!

Η διάσημη πορνοστάρ βρίσκεται στις 100 καλύτερες της ιστοσελίδας Pornhurb και «τρέλανε» τους λουόμενους με τα προσόντα της.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share