Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση της Μαντόνα στους New York Times!

Για το άρθρο «Μαντόνα στην ηλικία των 60 ετών»!

7 Ιουνίου 2019 17:19
Επίθεση της Μαντόνα στους New York Times!

Η Μαντόνα δέχθηκε σκληρή κριτική για την εμφάνισή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2019.

Τώρα ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «New York Times» προκάλεσε τη δριμεία αντίδρασή της.

Το άρθρο με τίτλο «Μαντόνα στην ηλικία των 60 ετών» γράφει η «βασίλισσα της ποπ» σε ανάρτησή της στο Instagram «ξεχειλίζει από ατελείωτα σχόλια για την ηλικία μου που δεν θα είχαν αναφερθεί ποτέ αν ήμουν άνδρας».

Η τραγουδίστρια τονίζει ακόμη ότι αισθάνεται ότι "βιάστηκε" από το άρθρο των «New York Times».

Το πορτραίτο μου δείχνει ότι η «ευυπόληπτη εφημερίδα NYT» ανήκει στους «Ιδρυτές Πατέρες της Πατριαρχίας» συνεχίζει η τραγουδίστρια. «Και λέω: θάνατος στην πατριαρχία, που είναι βαθιά ριζωμένη στη δομή της κοινωνίας μας».

Αναφέρει ακόμη ότι πέρασε «ημέρες και ώρες και μήνες» με τη συντάκτρια του άρθρου, τη δημοσιογράφο ελληνικής καταγωγής Vanessa Grigoriadis και της έδωσε πρόσβαση σε έναν κόσμο, που είναι αποκλεισμένος σε πολλούς. «Μετανιώνω που πέρασα έστω και πέντε λεπτά μαζί της. Αισθάνομαι βιασμένη. Και ναι, χρησιμοποιώ αυτήν την αντιστοιχία επειδή βιάστηκα στα 19 μου» γράφει η τραγουδίστρια.

Στο άρθρο των «NYT» η δημοσιογράφος περιγράφει πώς η Μαντόνα, στην κορύφωση της καριέρας της τη δεκαετία του 1980, έγινε «άκρως αυτοβιογραφική, υπερ-αυτοπροσδιορισμένη, υπερσεξουαλική θηλυκή ποπ σταρ» και έγινε το κυρίαρχο μοντέλο της θηλυκότητας στις ΗΠΑ. Όμως είναι μία 60χρονη που αναζητά τη θέση της ανάμεσα σε καλλιτέχνες που είναι «δύο γενιές νεότεροι».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Μαντόνα θα γίνει ταινία!

Μετά την επιτυχία του "Bohemian Rhapsody" για το ροκ συγκρότημα Queen και τον τραγουδιστή του, Φρέντι Μέρκιουρι και τις εγκωμιαστικές κριτικές για το "Rocketman" για τη ζωή του Έλτον Τζον, ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ σχεδιάζει μια ακόμη μουσική βιογραφική ταινία με θέμα τη Madonna.

Σε συνέντευξή του στο Gay Star News, ο Άγγλος σκηνοθέτης είπε ότι μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της ζωής της "βασίλισσας της ποπ" θα ήταν συγκλονιστικό πρότζεκτ.

"Θα έκανα μία ταινία για τη Madonna! Θα ήταν σαν μια πραγματική βόλτα με το τρενάκι του τρόμου" είπε. "Θα ήταν εξαιρετικό" τόνισε.

Ενώ ο Έλτον Τζον και τα μέλη των Queen συμμετείχαν στην παραγωγή των ταινιών, ο Ντέξτερ Φλέτσερ δεν είναι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί με μία βιογραφική ταινία της Madonna.

"Δεν ξέρω πόσο χαρούμενη θα είναι γι 'αυτή την ιδέα" παραδέχεται. "Αλλά τι συναρπαστική ζωή θα είχε. Είναι εξαιρετική" σημείωσε.

Το εάν η Madonna θα συμφωνούσε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ παραμένει μεγάλο ερώτημα, καθώς το 2017, όταν άρχισαν συζητήσεις για μία βιογραφική ταινία της Universal, η τραγουδίστρια τις σταμάτησε.

Έγραψε στο Instagram: "Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Όποιος άλλος προσπαθήσει είναι ένας τσαρλατάνος και ένας ανόητος. Ψάχνετε για άμεση ικανοποίηση χωρίς να δουλεύετε. Αυτή είναι μια ασθένεια στην κοινωνία μας".

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share