Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Η οργισμένη αντίδραση πασίγνωστης τραγουδίστριας όταν ένας άγνωστος πήγε να την φιλήσει!

«Δεν μπορεί να με αρπάζουν χωρίς συναίνεσή! »

5 Ιουνίου 2019 17:01
Σοκ: Η οργισμένη αντίδραση πασίγνωστης τραγουδίστριας όταν ένας άγνωστος πήγε να την φιλήσει!

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει έναν άγνωστο άνδρα να αρπάζει τη Miley Cyrus από το λαιμό και να προσπαθεί να τη φιλήσει! Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο της Βαρκελώνης και κάποια σχόλια στο Τwitter προκάλεσαν την οργή της pop star η οποία έγραψε στο Twitter πως «κανένας δεν μπορεί να την αρπάζει χωρίς τη συναίνεση της».


Η αντίδραση αυτή της τραγουδίστριας ήταν ουσιαστικά μία ευθεία απάντηση στους χρήστες των social media που υπονόησαν πως οι στίχοι της και το ντύσιμο της την έκαναν έναν δικαιολογημένο στόχο σε μια τέτοια κίνηση. Για παράδειγμα ένας χρήστης έγραψε, «ήθελες να φαίνεσαι σέξι, τι περίμενες»;

Η τραγουδίστρια έγραψε στο Twitter: «Μπορεί να φοράει ότι θέλει. Μπορεί να είναι παρθένα. Μπορεί να κοιμάται με πέντε διαφορετικούς ανθρώπους. Μπορεί να είναι με τον σύζυγο της. Μπορεί να είναι με τη φίλη της. Δεν μπορεί να την αρπάζουν χωρίς τη συναίνεσή της».


Πασίγνωστη πορνοστάρ στην Μύκονο! (Video + Photo)

H γνωστή πορνοστάρ, Victoria June, αποφάσισε να ψηφίσει τη Μύκονο για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ο φακός των paparazzi την έπιασε!

Η διάσημη πορνοστάρ βρίσκεται στις 100 καλύτερες της ιστοσελίδας Pornhurb και «τρέλανε» τους λουόμενους με τα προσόντα της.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share