Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιά είναι η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο;

Δεν είναι αυτή που νομίζετε!

5 Ιουνίου 2019 08:04
Ποιά είναι η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο;

Διάσημη τραγουδίστρια, δημιουργός εταιρείας ειδών μακιγιάζ και εσωρούχων και η πρώτη μαύρη που βρίσκεται στα ηνία ενός οίκου ειδών πολυτελείας, η Ριάνα αναδείχθηκε στην πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο με την περιουσία της να εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια, έγραψε σήμερα το περιοδικό Forbes.

Σε ηλικία 31 ετών, η Ρόμπιν Ριάνα Φέντι συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερές της σε ηλικία Μαντόνα (570 εκατομμύρια), Σελίν Ντιόν (450 εκατομμύρια) και την Μπιγιονσέ (400 εκατομμύρια).

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Ριάνα προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της, εξηγεί το Forbes. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty.

Μετά την εντυπωσιακή είσοδό της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 2003, η τραγουδίστρια, με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, μετέτρεψε την επιτυχία της στο πεντάγραμμο σε επιχειρηματικό χρυσό, αφού ξεκίνησε την εταιρεία της ειδών μακιγιάζ Fenty Beauty, σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Διαδίκτυο και μέσω της αλυσίδας Sephora.

Η Ριάνα φωτογραφίζεται με καυτά εσώρουχα! Αντέχετε;

Η Ριάνα εκτός από τραγουδίστρια και show woman είναι και επιχειρηματίας καθώς διαθέτει δική της σειρά με καλλυντικά, είδη μακιγιάζ και εσώρουχα. Η σταρ από τα Μπαρμπέιντος τις τελευταίες μέρες λανσάρει τα δικά της εσώρουχα τα οποία προτείνει στις γυναίκες ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σeξι, διαφανή και με καρδούλες στα επίμαχα σημεία είναι η πρόταση της Ριάνα για τη συγκεκριμένη μέρα. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει φροντίσει να καλύψει και τις ανάγκες πιο εύσωμων γυναικών.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share