Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι πρώτες φωτογραφίες του "Τζον Σνόου" από την αποτοξίνωση!

Εθεάθη σήμερα!

31 Μαΐου 2019 12:55
Οι πρώτες φωτογραφίες του

Ο Κιτ Χάρινγκτον, ο ηθοποιός που μάθαμε κι αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του ως Τζον Σνόου στο Game of Thrones, εισήχθη πριν έναν μήνα περίπου σε ιδιωτική κλινική αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει το πρόβλημα του με το αλκοόλ και το άγχος.

Σήμερα, η Daily Mail δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες, όπου είναι χαλαρά ντυμένος με φόρμα κι αθλητικά παπούτσια.

Game of thrones: Ο Πρωταγωνιστής της σειράς σε κλινική αποτοξίνωσης!

To Game of Thrones ολοκλήρωσε τον κύκλο της πριν από μερικές εβδομάδες, με ένα φινάλε που συζητήθηκε πολύ.

Oι εντατικοί ρυθμοί των γυρισμάτων, το άγχος της ικανοποίησης των προσδοκιών και οι έντονες κριτικές για ολόκληρη την τελευταία σεζόν φαίνεται ότι κατέβαλαν έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών του GoT.

Όπως μεταδίδουν σήμερα διεθνή ΜΜΕ, ο Κιτ Χάρινγκτον (ο Τζον Σνόου της σειράς) την ημέρα που προβαλόταν το πολυσυζητημένο φινάλε είχε ήδη μεταβεί σε ένα αμερικανικό κέντρο ευεξίας και «αποτοξίνωσης».

Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό στην Daily Mail χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν εκεί τον νεαρό ηθοποιό.

«Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του «Τζον Σνόου».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το εν λόγω κέντρο χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους και τους διδάσκει να αντιμετωπίζουν το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα, χωρίς να καταφεύγουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και καταχρήσεις.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα ότι η σύζυγος του Χαρινγκτον (και συμπρωταγωνίστριά του στο GoT) Ρόουζ Λέσλι, βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει. «Η γυναίκα του Ρόουζ είναι απίστευτα υποστηρικτική. Όλα τα κοντινά του πρόσωπα θέλουν να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ησυχία και ηρεμία»

Αξίζει να σημειωθεί ότι Κιτ Χάρινγκτον έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την τεράστια επίδραση που είχε το Game of Thrones στη ζωή του.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share