Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Game of thrones: Ο Πρωταγωνιστής της σειράς σε κλινική αποτοξίνωσης!

Tι αναφέρουν οι πηγές;

29 Μαΐου 2019 14:05
Game of thrones: Ο Πρωταγωνιστής της σειράς σε κλινική αποτοξίνωσης!

To Game of Thrones ολοκλήρωσε τον κύκλο της πριν από μερικές εβδομάδες, με ένα φινάλε που συζητήθηκε πολύ.

Oι εντατικοί ρυθμοί των γυρισμάτων, το άγχος της ικανοποίησης των προσδοκιών και οι έντονες κριτικές για ολόκληρη την τελευταία σεζόν φαίνεται ότι κατέβαλαν έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών του GoT.

Όπως μεταδίδουν σήμερα διεθνή ΜΜΕ, ο Κιτ Χάρινγκτον (ο Τζον Σνόου της σειράς) την ημέρα που προβαλόταν το πολυσυζητημένο φινάλε είχε ήδη μεταβεί σε ένα αμερικανικό κέντρο ευεξίας και «αποτοξίνωσης».

Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό στην Daily Mail χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν εκεί τον νεαρό ηθοποιό.

«Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του «Τζον Σνόου».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το εν λόγω κέντρο χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους και τους διδάσκει να αντιμετωπίζουν το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα, χωρίς να καταφεύγουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και καταχρήσεις.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε στην νεοϋορκέζικη εφημερίδα ότι η σύζυγος του Χαρινγκτον (και συμπρωταγωνίστριά του στο GoT) Ρόουζ Λέσλι, βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει. «Η γυναίκα του Ρόουζ είναι απίστευτα υποστηρικτική. Όλα τα κοντινά του πρόσωπα θέλουν να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ησυχία και ηρεμία»

Αξίζει να σημειωθεί ότι Κιτ Χάρινγκτον έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την τεράστια επίδραση που είχε το Game of Thrones στη ζωή του.

Η στιγμή που ο "Τζον Σνόου" διαβάζει το τέλος του Game of thrones! (Video)

To Game of thrones μπορεί να έχει περάσει στη σφαίρα του παρελθόντος, καθώς η σειρά πριν μια εβδομάδα τελείωσε αλλά το brand Game of thrones έχει ακόμα να δώσει.

Όπως σας είχαμε πει το HBO είχε προγραμματίσει την προβολή ενός ειδικού επεισοδίου μετά το τέλος της σειράς. Το κανάλι, λοιπόν πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα της 8 σεζόν.

Κάποιοι λένε ότι το ντοκιμαντέρ ήταν καλύτερο από σειρά καθώς σε πολλούς δεν άρεσε το τέλος!

Αν δεν το έχεις καταλάβει το άρθρο αυτό περιέχει πολλά Spoilers οπότε αν δεν έχει δει τα τελευταία επεισόδια καλό θα ήταν κάπου εδώ να σταματήσεις...

Ένα πολύ ωραίο σημείο αυτού του ντοκιμαντέρ ήταν η στιγμή που οι ηθοποιοί διαβάζουν για πρώτη φορά το σενάριο της τελευταίας σεζόν.

Η αντίδραση του ηθοποιού Κόνλεθ Χιλ, που υποδύεται τον Βάρυς, όταν μαθαίνει ότι η Ντενέρις διατάζει την εκτέλεσή του. Η φωνή του βγαίνει με δυσκολία, και η έκφρασή του καθώς βγάζει το σενάριο από μπροστά του και το αφήνει πιο πέρα στο τραπέζι φανερώνει όχι μόνο συγκίνηση, αλλά και μεγάλη δόση εκνευρισμού. Μάλιστα, λίγο μετά σηκώνεται και αποχωρεί. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share