Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Θες να γνωρίσεις την πριγκίπισσα;" Ο Γουιλ Σμίθ μαγεύει μια θαυμάστρια του!

Πόσο κουλ μπορεί να είναι...

29 Μαΐου 2019 13:38

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η καινούργια ταινία της Disney, Aladdin. Ο Γούιλ Σμιθ ενσαρκώνει το θρυλικό πλέον ρόλο του "Τζίνι".

Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας ο Γουίλ Σμιθ βρέθηκε την προβολή της ταινίας και εκεί δέχτηκε μια "γλυκεία" επίθεση.

Δύο μικρές θαυμάστριες του ζήτησαν να κάνει μαγικά γιατί είναι Τζίνι. Εκείνος πολύ γλύκα απάντησε ότι δεν το αφήνουν να κάνει μαγικά παντού.

Στην συνέχεια τον ρώτησαν που είναι οι φίλοι του. Τα μικρά κορίτσια προφανώς ήθελαν να δουν την πριγκίπισσα Γιασμίν. Όταν ο ηθοποιός κατάλαβε ότι δεν την έχουν δει, πήρε τις μικρές θαυμάστριες από το χέρι για να τις γνωρίσει στην πριγκίπισσα!

Δείτε το βίντεο:

Ο Νειμάρ γνώρισε το "Τζίνι" και τρελάθηκε!

Ποιος είπε ότι οι αστέρες δεν έχουν ως είδωλα άλλους αστέρες; Ο Νεϊμάρ είναι ίνδαλμα για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά έχει και αυτός τους αστέρες που θαυμάζει.

Μεταξύ αυτών, ο Αμερικανός ηθοποιός - τραγουδιστής Γουίλ Σμιθ, ο οποίος βρέθηκε στο Παρίσι για την προώθηση της ταινίας «Αλαντίν», η οποία στην Ελλάδα θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Μαΐου. Ο Σμιθ υποδύεται το τζίνι στην μεταφορά της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ, στην οποία την φωνή του στο τζίνι δάνειζε ο μοναδικός, πρόωρα χαμένος Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Ο Βραζιλιάνος σταρ, παρ’ ότι δεν τελειώνει καλά την σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν και φέρεται να πιάστηκε (σχεδόν) στα χέρια με τον συμπαίκτη του, Γιούλιαν Ντράξλερ, άλλαξε εντελώς διάθεση όταν είδε τον άλλοτε «Πρίγκιπα του Μπελ Ερ» να μπαίνει στο δωμάτιο όπου βρίσκονταν.

Μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Ηταν απόλαυση που σε είδα Γουίλ Σμιθ. Είσαι ο καλύτερος» έγραψε ο «Νέι» στον λογαριασμό του στο Instagram, δίπλα σε μια φωτογραφία του με τον ηθοποιό που έχει περιουσία που ξεπερνάει τα 250 εκατομμύρια δολάρια (!) και έχει συμμετάσχει σε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, όπως «Ημέρα Ανεξαρτησίας», «Men in Black» ή «Bad Boys».

Ο Σμιθ αποκαλύπτει ότι οι δυο τους προσπαθούν να γνωριστούν από κοντά εδώ και δέκα χρόνια (!), με τον Νεϊμάρ να τον ευχαριστεί για την πολύ ξεχωριστή έκπληξη που του επιφύλαξε.

Για τους λάτρεις του Αλαντίν πάντως το τρέιλερ της ταινίας είναι αυτό:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share