Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο σκάνδαλο: O OJ Simpson είχε στείλει την Kardashian στο νοσοκομείο με το... μέγεθος του πέους του!

Ο πρώην μάνατζερ του διάσημου αθλητή αποκαλύπτει...

29 Μαΐου 2019 11:06
Απίστευτο σκάνδαλο: O OJ Simpson είχε στείλει την Kardashian στο νοσοκομείο με το... μέγεθος του πέους του!

Ο OJ Simpson είχε κάνει σεξ με την Kris Jenner όταν εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Robert Kardashian, όπως αποκαλύπτει τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ απο τον μάνατζερ του πρώην αστέρα του μπέιζμπολ.

Ο Simpson, που έχει μείνει στην ιστορία για την πολύκροτη δίκη, όπου βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το φόνο της γυναίκας του Nicole Brown Simpson και ενός νεαρού φίλου της το 1994, είχε «καυχηθεί» για την ερωτική συνεύρεση στον μάνατζέρ του.

Ο Norman Pardo, αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ «Who killer Nicole?» όσα του είχε πει τότε ο πελάτης του για το one night stand, όπως π.χ. ότι η Kris Jenner είχε καταλήξει στο... νοσοκομείο μετά την καυτή τους βραδιά, εξαιτίας του μεγέθους του μορίου του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον Pardo, συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 1990, πριν τον θάνατο της Nicole. Ο Simpson φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια κοινών διακοπών του ζευγαριού, κάποια στιγμή ο ίδιος και η Kris Kardashian βρέθηκαν μόνοι τους στο τζακούζι. Ο Pardo, που μανάτζαρε τον αθλητή από το 1999 μέχρι το 2012, περιγράφει ως εξής τη σκηνή: «Ο OJ μου είπε ότι ξαφνικά σηκώθηκε όρθιος και κατέβασε το μαγιό του. Θα σας πω αυτολεξεί πώς το περιέγραψε. "Εκείνη γούρλωσε τα μάτια της και π@@@ξα την σκρόφα μέχρι τελικής πτώσεως"».


Όπως του αποκάλυψε ο πελάτης του, το σεξ ανάμεσά τους ήταν τόσο... έντονο, που η Kris Kardashian χρειάστηκε μετά ιατρική περίθαλψη. «Η Kris πήγε στο δωμάτιο του O.J. και του ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος αρνήθηκε και της απάντησε: Να σε πάει ο άνδρας σου», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ ο πρώην μάνατζερ του αθλητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kris Kardashian έχει στο παρελθόν διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπήρξε ποτέ κάτι σεξουαλικό ανάμεσα στην ίδια και τον OJ, την εποχή που εκείνος και η σύζυγός του έκαναν παρέα με την ίδια και τον άνδρα της.

Κένταλ Τζένερ: Το όνομα της οικογένειας δεν βοήθησε στην καριέρα μου!

Η Κένταλ Τζένερ διαφωνεί απόλυτα με τον ισχυρισμό ότι η φήμη του τηλεοπτικού ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει ως μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ, «Keeping With The Kardashians» συνέβαλε στην επιτυχία της στον χώρο του μόντελινγκ.

Το υψηλότερα αμειβόμενο μοντέλο στον κόσμο μίλησε στο Vogue Australia για τις πρώτες μέρες της καριέρας του σε συνέντευξη στο τεύχος Ιουνίου 2019 του περιοδικού.

«Ήμουν πάντα το πρόσωπο που αποδείκνυα στους επικριτές μου ότι έκαναν λάθος, ακόμα και όταν ήμουν νεότερη» είπε. «Εργάζομαι πάντα σκληρά - αυτό είναι στο αίμα μου. Οι γονείς μου μας έκαναν εμένα και την μικρή μου αδελφή να είμαστε έτσι, όπως και τις άλλες αδελφές μου» πρόσθεσε.

«Πολλοί άνθρωποι θεώρησαν ότι επειδή προερχόμουν από ένα “ όνομα” ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να φτάσω εκεί που έφτασε» συνέχισε. «Αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το εντελώς αντίθετο» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Κράξιμο στο Twitter για την Κάιλι Τζένερ: Αυτοδημιούργητη σημαίνει ότι η αδελφή της έκανε ροζ ταινία!

Στους επικριτές της συμπεριλαμβάνονται τόσο απλοί άνθρωποι όσο και το Dictionary.com, που κατηγορούν το Forbes για τον τίτλο που απέδωσε στο νεότερο μέλος της αυτοκρατορίας τωνΚαρντάσιαν.

Η Κάιλι Τζένερ, ηλικίας μόλις 21 ετών, έχει συγκεντρώσει προσωπική καθαρή αξία ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσω της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς καλλυντικών της Kylie Cosmetics.

Και την Τρίτη, το Forbes ανέφερε πως η Κάιλι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος με περιουσία ενός δισεκατομμυρίου σε νεότερη ηλικία από ότι ακόμη και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ».

Αλλά πολλοί αντέδρασαν σε αυτήν την περιγραφή, με το λεξικό Dictionary.com, να αναφέρει: «Δεν το προσπεράσαμε αυτό; Αυτοδημιούργητος: Να πετυχαίνεις στη ζωή χωρίς βοήθεια».

«Δεν είναι αυτοδημιούργητη, είναι επειδή η αδερφή της έκανε μια ροζ βιντεοταινία» είπε ο Πιρς Μόργκαν, αναφερόμενος στο διαβόητο βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν με τον Ρέι Τζι.

Κάποια άλλη υποστήριξε πως η Κάιλι Τζένερ είναι τόσο αυτοδημιούργητη όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

«Η λέξη αυτοδημιούργητος σημαίνει ότι ξεκίνησε από το τίποτα» έγραψε η Καναδή τραγουδίστριακάντρι, Λίντι Ορτέγκα. «Επωφελήθηκε από την προϋπάρχουσα φήμη λόγω του γεγονός ότι ήταν μέλος μιας πλούσιας και διάσημης οικογένειας. Αυτή η φήμη προκάλεσε την επιτυχία της».

Ένας άλλος επικριτής ισχυρίστηκε πως η Κάιλι Τζένερ δεν θα ήταν αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος αν είχε «γεννηθεί σε μια κανονική οικογένεια με απλές δουλειές όπως εσύ κι εγώ».

Κάποιος άλλος υποστήριξε πως η Κάιλι ήταν «ήδη εξαιρετικά διάσημη» προτού ξεκινήσει την εταιρεία καλλυντικών της το 2015. «Ασχέτως το τι θα πουλούσε, οι άνθρωποι θα το αγόραζαν επειδή είναι μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν» πρόσθεσαν.

«Αγαπητό Twitter, η Κάιλι Τζένερ δεν είναι αυτοδημιούργητη. Ήταν παιδί σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, ο πατέρας της είναι χρυσός ολυμπιονίκης και η μητέρα της προέρχεται από μια οικογένεια που ήταν ήδη γνωστή για τις διαφωνίες της» τουίταρε κάποιος άλλος, προσθέτοντας: «Μεγάλωσε στο προσκήνιο και στον πλούτο».

Κάποιοι άλλοι ωστόσο, έσπευσαν να στηρίξουν την 21χρονη, με έναν θαυμαστή της να λέει πως «το να κάνεις μια μάρκα δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν είναι εύκολο, απλώς και μόνο επειδή έχεις την πλατφόρμα. Με την λογική σας, κάθε διασημότητα θα έπρεπε να είναι δισεκατομμυριούχος».

«Σίγουρα τα χρήματα βοήθησαν, αλλά ήταν περισσότερο από αυτό» έγραψε κάποιος άλλος. «Αν ήταν εύκολο, όλες οι αδερφές θα το είχαν κάνει. Κάποιες φορές δεν μας αρέσει η οικογένεια αλλά πρέπει να τους χρεώνουμε μέρος της επιτυχίας».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share