Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Διάσημη τραγουδίστρια διέγραψε Instagram και Twitter μετά απο σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες!

Έξαλλη η τραγουδίστρια!

29 Μαΐου 2019 10:19
Διάσημη τραγουδίστρια διέγραψε Instagram και Twitter μετά απο σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες!
Follow us on Google News

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο πέρασε η Iggy Azalea, η διάσημη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να διαγράψει τους λογαριασμούς της σε Instagram και Twitter καθώς γυμνές φωτογραφίες της το 2016 στο GQ διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

«Οι φωτογραφίες αποτελούσαν αχρησιμοποίητο υλικό από παλιά φωτογράφηση, που δεν έπρεπε ποτέ να δει το φως της δημοσιότητας. Πολλές γυναίκες υψηλού προφίλ έχουν φωτογραφηθεί για το GQ με χέρια τους τοποθετημένα στρατηγικά ώστε να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους. Για αυτό και εγώ αποφάσισα να το δοκιμάσω, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία. Θεωρούσα πως ήταν ασφαλές και έτσι αισθάνθηκα άνετα», δήλωσε η ίδια ενώ συνέχισε: «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσει κάποιος τα outtakes από την φωτογράφηση. Είμαι θυμωμένη που δεν είχαν διαγραφεί αμέσως μετά την επιλογή των τελικών εικόνων. Νιώθω αμηχανία, παραβιασμένη, θυμωμένη και λυπημένη. Όχι μόνο επειδή δεν είχα συγκατατεθεί σε αυτό, αλλά και εξαιτίας του άθλιου τρόπου που οι άνθρωποι αντέδρασαν».

Η γνωστή rapper ετοιμάζεται τώρα να κινηθεί νομικά ώστε να δει ποιος είναι υπεύθυνος για τη διαρροή των συγκεκριμένων φωτογραφιών.

Σημειώνουμε πως ο φωτογράφος, Nino Munoz, πήρε θέση επί του θέματος με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας τη λύπη του ως προς εκείνον που έκλεψε και δημοσίευσε τις φωτογραφίες χωρίς την άδειά του.

View this post on Instagram

My heart goes out to anyone this situation has affected. I’m utterly outraged and will not rest until justice is served.

A post shared by Nino Muñoz (@ninomunoz) on

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share