Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Σάρον Στόουν και ο Μέριλιν Μάνσον θα παίξουν στην ίδια σειρά!

Ποια είναι η πασίγνωστη σειρά;

27 Μαΐου 2019 15:58
Η Σάρον Στόουν και ο Μέριλιν Μάνσον θα παίξουν στην ίδια σειρά!

Η Σάρον Στόουν και ο Μέριλιν Μάνσον είναι δύο νέα μεγάλα ονόματα, που θα συμμετάσχουν στο "The New Pope", όπως ανακοίνωσε το HBO πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, η παραγωγή της σειράς έδωσε στη δημοσιότητα και δύο νέες φωτογραφίες των χαρακτήρων από τα γυρίσματα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα για αυτούς.

Ο νέος κύκλος της σειράς βρίσκεται στη διαδικασία των γυρισμάτων για να παρουσιαστεί στο κοινό στα τέλη της χρονιάς. Ο Τζουντ Λο επιστρέφει για τον ρόλο του Πάπα Λένι Μπελάρντο, έχοντας ως νέο συμπρωταγνωνιστή τον Τζον Μάλκοβιτς, σε ρόλο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ο σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο συνεργάστηκε με τον Ουμπέρτο Κανταρέλο για να μεταφέρει σε δέκα επεισόδια την ιστορία του Αμερικανού Πάπα, και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη η μίνι σειρά είναι «απόδειξη για την ύπαρξη, αλλά και την απουσία του Θεού. Το πως δηλαδή μπορεί κανείς να αναζητήσει την πίστη, με την ίδια ευκολία που μπορεί να την χάσει».

Το "The New Pope" ήταν η πρώτη ιταλική σειρά που ήταν υποψήφια για βραβείο Emmy.

Ο Μέριλιν Μάνσον στην Ελλάδα! Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από την Ακρόπολη

Στις αρχές της εβδομάδας ο εκκεντρικός Αμερικανός τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον είχε κάνει μία ανάρτηση από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», γράφοντας στη λεζάντα «Dr. Zeus. When in Greece, you better watch yourself» (παραφράζοντας στίχο του κομματιού «Deep Six»). Οι υποψίες ότι βρίσκεται στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκαν μέσα από ένα Insta story, στο οποίο ο ηθοποιός, ζωγράφος, καλλιτέχνης πολυμέσων και πρώην ρεπόρτερ μουσικής φωτογραφίζεται στην Ακρόπολη.

Το όνομα Μέριλιν Μάνσον (το πραγματικό του όνομα είναι Μπράιαν Χιου Γουόρνερ) είναι ψευδώνυμο και προέρχεται από τον συνδυασμό δύο άλλων ονομάτων, της ηθοποιού Μέριλιν Μονρόε και του κατά συρροή δολοφόνου και βιαστή Τσαρλς Μάνσον. Ο τραγουδιστής έχει καταταχθεί 44ος στη λίστα των «Top 100 Heavy Metal Vocalists» από την Hit Parader και έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία Grammy. Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1997 ως ηθοποιός στο «Lost Highway» του David Lynch. Δείτε τις αναρτήσεις:

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share