Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είναι αλήθεια: Οι Spice Girls επέστρεψαν και κάνουν περιοδεία!(Video)

Δείτε λεπτομέρειες...

25 Μαΐου 2019 16:16
Είναι αλήθεια: Οι Spice Girls επέστρεψαν και κάνουν περιοδεία!(Video)

Είναι αλήθεια! Το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90 επέστρεψε. Μέτα από πολλά χρόνια οι Spice Girls, αυτή τη φορά 4 και όχι 5, ξεκίνησαν περιοδεία.

Πάνω από 70.000 θαυμαστές των Spice Girls βρέθηκαν στο Croke Park του Δουβλίνου το βράδυ της Παρασκευής (24/5). Ήταν η πρώτη συναυλία του γυναικείου συγκροτήματος μετά από επτά χρόνια.


Όσοι βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στη σκηνή έκαναν λόγο για «ένα εντυπωσιακό show». Βέβαια υπήρξαν και παρατράγουδα καθώς ο ήχος δεν ήταν καθόλου καλός.

Κατά την διάρκεια του σόου, υπήρξαν σοβαρά προβλήματα με τον ήχο, πράγμα που παραδέχτηκε και μέλος του συγκροτήματος.

«Θα σας δούμε στο Κάρντιφ. Ελπίζουμε τα φωνητικά και ο ήχος να είναι πολύ, πολύ καλύτερα», έγραψε η Mel B στο προσωπικό της προφίλ Instagram.

Το συγκρότημα ξεκίνησε τη συναυλία με το μήνυμα «καλωσορίζουμε όλες τις ηλικίες, τις φυλές, όλες τις χώρες καταγωγής, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όλες τις θρησκείες, όλες τις απόψεις».

Άλλο αγκάθι της περιοδείας των Spice Girls είναι το πολύ ακριβά εισιτήρια που μπορεί να φτάσουν και τις 110 λιρες.

Η περιοδεία των Spice Girls έχει συνολικά 13 «σταθμούς» και θα καταλήξει στο Γουέμπλεϊ στις 15 Ιουνίου.

Λίγα πράγματα για τις Spice Girls

Οι Spice Girls ήταν βρετανικό ποπ συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελούνταν αποκλειστικά από γυναίκες. Τα μέλη του ήταν η Victoria Adams (Beckham), η Melanie Brown, η Emma Bunton, η Melanie Chisholm και η Geri Halliwell. Οι Spice Girls είναι το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα στον κόσμο.

Υπέγραψαν συμβόλαιο με την Virgin Records και κυκλοφόρησαν το 1996 το πρώτο τους single "Wannabe" το οποίο άγγιξε την πρώτη θέση στα charts σε 31 χώρες κάτι που τις καθιέρωσε ως παγκόσμιο φαινόμενο. Χαρακτηρίστηκαν πρωτοπόροι στην εφηβική ποπ μουσική την δεκαετία του 90. Στις επιτυχίες τους συμπεριλαμβάνουν παγκόσμιες περιοδείες, κατοχές ρεκόρ, καθιέρωση παγκόσμιων εικονικών συμβόλων όπως το Union Jack Dress όπως επίσης και την χαρακτηριστική τους φράση "Girl Power". Το 1997-1998 οι Spice Girls γύρισαν την πρώτη τους ταινία Spiceworld.

Τέλος να πούμε ότι είδαμε τελευταία φορά και τις 5 Spice στην τελική λήξης των Ολυμπιακών στο Λονδίνο το 2012. Τότε πολύ σκέφτηκαν ότι θα επιστρέψουν και οι 5.

Γουίτνεϊ Χιούστον: "Ζωντανεύει" μέσα από ένα ολόγραμμα!

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την μέρα του θανάτου της κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχάσει την μοναδική Γουίτνεϊ Χιούστον και την υπέροχη φωνή της. Μια είδηση σήμερα μας κάνει να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να την απολαύσουμε πάλι.

Οι κληρονόμοι της Γουίτνεϊ Χιούστον κατέληξαν σε συμφωνία σε μια προσπάθεια να αναβιώσουν τη φλόγα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, ένα εγχείρημα που μπορεί να καταλήξει στην κυκλοφορία ενός δίσκου μετά θάνατον με άγνωστα κομμάτια και σε μια περιοδεία υπό τη μορφή του ολογράμματος.

Η δισκογραφική εταιρία Primary Wave Publishing στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία με τους κληρονόμους της τραγουδίστριας που πέθανε το 2012, βάσει της οποίας αποκτά το 50% της περιουσίας της αείμνηστης καλλιτέχνη, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων της μουσικής της, των ταινιών της και παράγωγων προϊόντων.

Η καλλιτέχνης που απέσπασε τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία, πέθανε στα 48 της έπειτα από μια μάχη κατά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά. Μέσα σε δέκα χρόνια, η Γουίτνεϊ από το αγαπημένο παιδί των Αμερικανών πέρασε στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων.

«Χάρη στην παγκόσμια ακτινοβολία της Primary Wave και του πλήθους των επαφών της, αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει το καλλιτεχνικό ταλέντο και την ακεραιότητα της κληρονομιάς της Χιούστον στην στρατόσφαιρα» μαζί με όλα «όσα αυτή μας άφησε για να τα επωφελούμαστε για μια ολόκληρη ζωή», αναφέρει η Πατ Χιούστον, η νύφη της τραγουδίστριας και υπεύθυνη για την εκτέλεση της διαθήκης της. Η Πατ Χιούστον είναι παντρεμένη με Γκάρι Χιούστον, τον ετεροθαλή αδελφό της Γουίτνεϊ.

«Πριν από τον θάνατό της, υπήρχε μια τόση μεγάλη άρνηση γύρω από το όνομά της, δεν ήταν πια θέμα μουσικής», είπε η Πατ Χιούστον στην εφημερίδα New York Times. «Οι άνθρωποι ξέχασαν πόσο καταπληκτική ήταν. Άφησαν τα προσωπικά της προβλήματα να την παρασύρουν γιατί την αγαπούσαν στην αρχή».

Η ίδια εξήγησε στην εφημερίδα ότι η οργάνωση μιας περιοδείας με ένα ολόγραμμα της Χιούστον ήταν η προτεραιότητα γι αυτή τη συνεργασία, η οποία μπορεί να συνεχιστεί με συμφωνίες για παράγωγα προϊόντα, ακόμη και με ένα θέαμα στο Μπρόντγουεϊ.

«Η Γουίτνεϊ Χιούστον είναι μια καλλιτέχνης που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά, η φωνή της συντροφεύει τον κόσμο στην καθημερινότητά του έως σήμερα», δήλωσε ο Λόρενς Μέστελ, ο πρόεδρος της Primary Wave, που ειδικεύεται στις δισκογραφίες αστέρων όπως ο Μπομπ Μάρλεϊ, ο Σμόκι Ρόμπινσον και το ροκ συγκρότημα των Ντεφ Λέπαρντ.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share