Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πώς βαθμολογούνται τα φινάλε των πιο επιτυχημένων ξένων σειρών;

Δείτε την λίστα!

24 Μαΐου 2019 17:49
Πώς βαθμολογούνται τα φινάλε των πιο επιτυχημένων ξένων σειρών;

Το imdb.com είναι κάτι σαν την "Βίβλο" των φίλων του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και μέσα από τις βαθμολογίες του κοινού, αποτυπώνεται και η αποδοχή τους.

Τι γίνεται όμως με τις δημοφιλείς ξένες σειρές;

Και πιο συγκεκριμένα, τι γίνεται με τα φινάλε τους;

Κάποιος "μερακλής" έκατσε και βρήκε τις βαθμολογίες του τελευταίου επεισοδίου 16 πάρα πολύ επιτυχημένων σειρών και έφτιαξε μία λίστα που δείχνει πόσο ευχαριστημένοι έμειναν οι φαν της κάθε σειράς από τον τρόπο που τελείωσε!

Εσείς συμφωνείτε;

Πόσο κακή βαθμολογία έδωσαν στο τελευταίο επεισόδιο Game of Thrones;

Το Game of Thrones τελείωσε την Κυριακή και το φινάλε του φαίνεται ότι δεν ικανοποίησε κανέναν. Η σειρά φαινόμενο του HBO που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών στους δέκτες τους, απογοήτευσε τον κόσμο της στην τελευταία σεζόν και το τελευταίο επεισόδιο δεν αποτέλεσε εξαίρεση...

Σύμφωνα με τον ιστότοπο imdb.com, το "The Iron Throne" έλαβε 4.4/10, δίνοντας του την χειρότερηβαθμολογία που έχει λάβει ποτέ επεισόδιο του Game of Thrones, σπάζοντας το αρνητικό ρεκόρ του 5.8/10 που έθεσε στην ίδια σεζόν! Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι η ίδια σειρά έχει μέσο όρο βαθμολογίας 9.5/10 και 4 επεισόδια με 9.9/10, δηλαδή την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share