Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν η "Καλίσι" απέρριψε τις "50 αποχρώσεις τοu γκρι"!

Αυτός είναι ο λόγος...

24 Μαΐου 2019 17:09
Όταν η

Μια από τις χαρακτηριστικές μορφές του Game of thrones είναι η Καλίσι ή Νταινέρυς ή όπως την λένε τέλος πάντως. Είναι από τους χαρακτήρες που μέχρι το τέλος της σειράς έχει εξελιχθεί πιο πολύ. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για μην κάνουμε σπόιρελ.

Την Καλίσι λοιπόν, ενσαρκώσει η Εμίλια Κλάρκ που έδωσε μια συνέντευξη και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η ηθοποιός είχε δεχτεί πρόταση να παίξει στις "50 αποχρώσεις του γκρί" όμως την απέρριψε!

Η Εμίλια Κλαρκ, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Hollywood Reporter» εξήγησε πως έχει βαρεθεί να τη ρωτάνε συνέχεια για το γυμνό που έκανε στο «Game of Thrones», ενώ παράλληλα, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε να ενσαρκώσει τον ρόλο της Αναστάζια Στιλ στην κινηματογραφική σειρά «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

«Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ήμουν γυμνή μπροστά από την κάμερα (για το Game Of Thrones) και όμως είναι η μόνη ερώτηση που μου κάνουν επειδή είμαι γυναίκα. Είναι εξαιρετικά εκνευριστικό και το έχω βαρεθεί επειδή το έκανα για τον χαρακτήρα – δεν το έκανα για να μπορεί να δει κάποιος το στήθος μου, για όνομα του Θεού», ανέφερε η Κλαρκ και τελικά απέρριψε την πρόταση που της είχε γίνει.

Αν και η ηθοποιός έχει κάνει ελάχιστες σκηνές γυμνού στην καριέρα της, πιστεύει πως «έχει τσουβαλιαστεί για πάντα». Έτσι, αποφάσισε να μην αποδεχτεί τον ρόλο στην ταινία επειδή «έχει να κάνει με αισθησιασμό, σεξ, να είσαι γυμνός και όλα αυτά» και επειδή «δεν θα μπορούσα οικειοθελώς να συμμετάσχω σε μια τέτοια παραγωγή και μετά να δω κάποιον κατάματα και να του πω ότι δεν μπορεί να μου κάνει εκείνη την ερώτηση».

Game of Thrones vs Συρία: Το συγκινητικό μήνυμα της Διεθνούς Αμνηστίας!

Η Διεθνής Αμνηστία εκμεταλλεύτηκε την τελευταία σεζόν του Game Of Thrones για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον πόλεμο που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στην Συρία.

Ανέβασε λοιπόν στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, 2 φωτογραφίες. Μία από την καταστροφή του King's Landing από τον δράκο της Καλίσι κι άλλη μία από τους βομβαρδισμούς της πόλης Ράκα στην Συρία από την αεροπορία των ΗΠΑ. Οι διαφορές είναι δυστυχώς πολύ μικρές και το μήνυμα "Δεν χρειάζεσαι δράκους για να καταστρέψεις μία πόλη" είναι σπαρακτικό.

Game of thrones: Και όμως ηθοποιός της σειράς έπαιζε κάποτε μπάσκετ στην...Αμαλιάδα!

Ο Ισλανδός ηθοποιός έγινε πασίγνωστος από την σειρά και ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του που είχε συμμετάσχει σε τουρνουά στην Αμαλιάδα.
Το «Βουνό» του Game of Thrones, που σκορπούσε τον φόβο και τον τρόμο στη σειρά έχει περάσει από την Αμαλιάδα.

Όπως μας θύμησε ο επίσημος λογαριασμός της FIBA στο Instagram, ο Ισλανδός Hafthór Júliús Björnsson ήταν μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας του, όταν μετείχε σε τουρνουά που είχε λάβει χώρα στην Αμαλιάδα

Πρόκειται για το τουρνουά Eurobasket U18, που διεξήχθη το 2006 και τότε η Ελλάδα είχε καταταγεί στην 6η θέση.

Η FIBA ανέβασε δύο φωτογραφίες από το τουρνουά πριν από το μεγάλο φινάλε του Game of Thrones, γράφοντας αντί λεζάντας το ερώτημα: «Μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο παίκτης που παίζει άμυνα τον Edwin Jackson και τον Antonio Pantin;».

View this post on Instagram

#gameofthrones #lastepisode #throwbackpremiere #withmyqueen

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share