Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

La Casa de Papel: Νέο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν! (Βίντεο)

Έρχεται τον Ιούλιο!

22 Μαΐου 2019 13:54
La Casa de Papel: Νέο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν! (Βίντεο)

Η δημοφιλής ισπανική σειρά του Netflix επιστρέφει στις 19 Ιουλίου για 3η σεζόν κι αναμένεται να μας καθηλώσει στις τηλεοράσεις μας για άλλο ένα καλοκαίρι! Κυκλοφόρησε λοιπόν άλλο ένα τρέιλερ, ίσα ίσα για να μας "ψήσει" λίγο περισσότερο!

Δείτε το βίντεο:

Η κλοπή του βραβείου της Eurovision με την βοήθεια της Ελένης Φουρέιρα! (Video)

Η Ισπανία δεν άντεξε άλλο! Εδώ και 50 χρόνια κάμει υπομονή! Έτσι αποφάσισε να κλέψει το βραβείο της Eurovision μαζί με την βοήθεια της Ελένης Φουρέιρα.

Προφανώς και όλο αυτό έχει μια διάθεση χιούμορ! Το φοβερό όμως είναι ότι το ισπανικό Netflixέφτιαξε ένα βιντεάκι, για να προωθήσει τη φετινή ισπανική συμμετοχή. Η σκηνή, μια παρωδία του “La Casa de papel”, διαδραματίζεται σε ένα σχολείο. Στον ρόλο της δασκάλας η Betty Missiego, η Περουβιανή καλλιτέχνιδα που εκπροσώπησε την Ισπανία το 1979 στην Ιερουσαλήμ και έχασε το βραβείο για ένα πόντο, με νικήτρια χώρα το Ισραήλ. Οι μαθητές είναι διάφοροι γιούροσταρ, παλαιότεροι εκπρόσωποι της χώρας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το θέμα “Γιουροβίζιον” με χιούμορ. Διακρίναμε τους: Anabel Conde (1995), Lydia (1999-τελευταία με ένα πόντο, πάλι στο Ισραήλ), David Civera (2001), Beth (2003), Manel Navarro (2017).

Ανάμεσά τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία “έβαλε φωτιά στην Πορτογαλία”, αλλά η 2η θέση δεν της είναι αρκετή. Κοινός στόχος τους είναι να κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, δηλαδή το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής, και να το επιστρέψουν στην Ισπανία που έχει να κερδίσει 50 χρόνια (από το 1969). Κάπως έτσι θα “πάρουν το αίμα τους πίσω” και για την ατυχία της Betty Missiego. Για τον λόγο αυτό η “δασκάλα” επιστρατεύει, εκτός από τους έμπειρους σταρ, τον νεαρό φέρελπι Miki Núñez (για την ιστορία κατετάγη 22ος στους 26). Ο καθένας φέρει ως κωδικό το όνομα της πόλης στην οποία διαγωνίστηκε. Στο φιλμάκι παίζει και η María Villar, ηθοποιός και τραγουδίστρια, που θεωρείτο το μεγάλο φαβορί στον φετινό ισπανικό τελικό.

Παραδόξως το σποτ κυκλοφόρησε λίγες μόνο ώρες πριν από τον τελικό κι όχι νωρίτερα!

Πάντως η Ελένη Φουρέιρα μετά την εκπληκτική της εμφάνιση στο φετινό τελικό της Eurovision, όπως φαίνεται αρχίζει να "ξεφεύγει" η ανοδική της πορεία. Ήδη στην Ισπανία θεωρείται super star και σε λίγες μέρες κυκλοφορεί καινούργιο EP με πολλά Ισπανικά τραγούδια.

Ωστόσο δεν θα μας φαινόταν περίεργο να δούμε την Ελένη Φουρέιρα να παίξει πραγματικά σε κάποια σειρά του Netflix!

Πηγή: infegreece.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share