Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο Μαραντόνα!

Τι συνέβη;

22 Μαΐου 2019 13:22
Συνελήφθη ο Μαραντόνα!

Ο Ντιέγο Μαραντόνα έφτασε στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό του ώμο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Μεξικό, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ντόραντος.

Κατά την άφιξή του όμως στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες, ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» συνελήφθη από την αστυνομία του αεροδρομίου, έπειτα από καταγγελία για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου, Ρόσιο Ολίβα.

Λίγο αργότερα, ο Μαραντόνα αφέθηκε ελεύθερος και έφυγε από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Αργεντινής, μαζί με τον δικηγόρο του, Ματίας Μόρλα. Να αναφέρουμε ότι η Ρόσιο Ολίβα είχε προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του «Ντιεγκίτο», έπειτα από τον χωρισμό τους.

Πηγή: Newsit.gr

"Δεν μου αρέσει, μην το δείτε!": Έξαλλος ο Μαραντόνα με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του!

Το ντοκιμαντέρ για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή ονομάζεται: «Ντιέγκο Μαραντόνα: Επαναστάτης, ήρωας, απατεώνας, Θεός», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις Κάννες.

Δυσαρεστημένος δηλώνει ο ποδοσφαιριστής με τον χαρακτηρισμό "απατεώνας".

«Εγώ έπαιξα ποδόσφαιρο και κέρδισα τα χρήματά μου τρέχοντας πίσω από μια μπάλα. Εγώ δεν εξαπάτησα κανέναν. Αν εκείνοι θέλουν να προσελκύσουν τον κόσμο, μου φαίνεται ότι κάνουν λάθος με τον τρόπο» υποστήριξε ο «Ντιεγκίτο», ενοχλημένος με την λέξη «απατεώνας» που περιλαμβάνει ο τίτλος.

«Δεν μου αρέσει ο τίτλος και, αφού δεν μου αρέσει ο τίτλος, δεν θα μου αρέσει η ταινία. Μην πάτε να την δείτε» προέτρεψε τον κόσμο ο 57χρονος Αργεντινός, εξηγώντας έτσι την απουσία του από την επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο φεστιβάλ των Καννών.

Το biopic, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο μήνα, δέχθηκε ως επί το πλείστον θετικές κριτικές στις Κάννες, αν και υπήρξαν και αρνητικές, οι οποίες στέκονται κυρίως στο γεγονός ότι δεν δίνει επαρκείς απαντήσεις για την άνοδο και την πτώση του «Πίμπε ντε Ορο».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share