Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με τις ευλογίες Τσακαλώτου ο αρραβώνας της Σκάρλετ Γιόχανσον!

Οι καμπάνες θα χτυπήσουν τελικά!

21 Μαΐου 2019 11:18
Με τις ευλογίες Τσακαλώτου ο αρραβώνας της Σκάρλετ Γιόχανσον!

Σε ομιλία του στο Μεταξουργείο, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε για τα ευχάριστα νέα του αρραβώνα της Σκάρλετ Γιόχανσον: «Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων».

Μετά από δυο χρόνια σχέσης, η γνωστή ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον και ο κειμενογράφος του «Saturday Night Live» Κόλιν Τζοστ αρραβωνιάστηκαν. Την είδηση επιβεβαίωσε στο Associated Press ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στον αρραβώνα καθώς είχε κάποτε γίνει viral η φράση του σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών στη Βουλή, όπου αναφερόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είχε πει «όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

Μάλιστα λίγο αργότερα η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε ενημερωθεί από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τα λόγια του ΥΠΟΙΚ και έκπληκτη είχε απαντήσει πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Πηγή: Lifo.gr

Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Ο μυστικός αρραβώνας του ζευγαριού! - Αποκάλυψη βόμβα!

Κρυφός αρραβώνας για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή!

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια μετά την κρίση που πέρασαν στην σχέση τους όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso είναι καλύτερα από ποτέ!

Απόδειξη;

Η απόφασή τους να ανταλλάξουν βέρες!

Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του καλλιτέχνη στα νότια προάστια, παρουσία συγγενών και λίγων καλών φίλων!

Η Ευαγγελία έλαμπε μέσα στη σιέρ φούστα της ενώ ο Νίκος προτίμησε το λευκό κοστούμι γι αυτή την ξεχωριστή βραδιά!

Κουμπάρος στο ευτυχές γεγονός που προγραμματίζεται για τα τέλη του καλοκαιριού θα είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά, ο Χάρης Σιανίδης.

Ο ίδιος, μάλιστα, τους πέρασε τις βέρες ( από λευκόχρυσο) με το που τις ευλόγησε ο ιερέας τη βραδιά του αρραβώνα τους, ο οποίος ήταν καθόλα παραδοσιακός!

Αμέσως μετά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ακολούθησε πάρτι μέχρι το πρωί!

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share