Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η κλοπή του βραβείου της Eurovision με την βοήθεια της Ελένης Φουρέιρα! (Video)

Τι συνέβη;

20 Μαΐου 2019 14:55
Η κλοπή του βραβείου της Eurovision με την  βοήθεια της  Ελένης Φουρέιρα! (Video)

Η Ισπανία δεν άντεξε άλλο! Εδώ και 50 χρόνια κάμει υπομονή! Έτσι αποφάσισε να κλέψει το βραβείο της Eurovision μαζί με την βοήθεια της Ελένης Φουρέιρα.

Προφανώς και όλο αυτό έχει μια διάθεση χιούμορ! Το φοβερό όμως είναι ότι το ισπανικό Netflix έφτιαξε ένα βιντεάκι, για να προωθήσει τη φετινή ισπανική συμμετοχή. Η σκηνή, μια παρωδία του “La Casa de papel”, διαδραματίζεται σε ένα σχολείο. Στον ρόλο της δασκάλας η Betty Missiego, η Περουβιανή καλλιτέχνιδα που εκπροσώπησε την Ισπανία το 1979 στην Ιερουσαλήμ και έχασε το βραβείο για ένα πόντο, με νικήτρια χώρα το Ισραήλ. Οι μαθητές είναι διάφοροι γιούροσταρ, παλαιότεροι εκπρόσωποι της χώρας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το θέμα “Γιουροβίζιον” με χιούμορ. Διακρίναμε τους: Anabel Conde (1995), Lydia (1999-τελευταία με ένα πόντο, πάλι στο Ισραήλ), David Civera (2001), Beth (2003), Manel Navarro (2017).

Ανάμεσά τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία “έβαλε φωτιά στην Πορτογαλία”, αλλά η 2η θέση δεν της είναι αρκετή. Κοινός στόχος τους είναι να κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, δηλαδή το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής, και να το επιστρέψουν στην Ισπανία που έχει να κερδίσει 50 χρόνια (από το 1969). Κάπως έτσι θα “πάρουν το αίμα τους πίσω” και για την ατυχία της Betty Missiego. Για τον λόγο αυτό η “δασκάλα” επιστρατεύει, εκτός από τους έμπειρους σταρ, τον νεαρό φέρελπι Miki Núñez (για την ιστορία κατετάγη 22ος στους 26). Ο καθένας φέρει ως κωδικό το όνομα της πόλης στην οποία διαγωνίστηκε. Στο φιλμάκι παίζει και η María Villar, ηθοποιός και τραγουδίστρια, που θεωρείτο το μεγάλο φαβορί στον φετινό ισπανικό τελικό.

Παραδόξως το σποτ κυκλοφόρησε λίγες μόνο ώρες πριν από τον τελικό κι όχι νωρίτερα!

Πάντως η Ελένη Φουρέιρα μετά την εκπληκτική της εμφάνιση στο φετινό τελικό της Eurovision, όπως φαίνεται αρχίζει να "ξεφεύγει" η ανοδική της πορεία. Ήδη στην Ισπανία θεωρείται super star και σε λίγες μέρες κυκλοφορεί καινούργιο EP με πολλά Ισπανικά τραγούδια.

Ωστόσο δεν θα μας φαινόταν περίεργο να δούμε την Ελένη Φουρέιρα να παίξει πραγματικά σε κάποια σειρά του Netflix!

Πηγή: infegreece.gr

Ελένη Φουρέιρα: Άναψε φωτιές με το καυτό κορμί της στο Τελ Αβίβ!

Άναψε φωτιές με το καυτό κορμί της στο Τελ Αβίβ η Ελένη Φουρέιρα!

Κόβει την ανάσα το κορμί της Ελένης Φουρέιρα! Η τραγουδίστρια απολαμβάνει την παραλία του Τελ Αβίβ λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Έχοντας βρει λίγο χρόνο από τις πρόβες της για το Σάββατο έκανε τις βουτιές της.

Η Ελένη Φουρέιρα, δυο ημέρες λίγο πριν τον τελικό της Eurovision όπου θα τραγουδήσει, χαλάρωσε στην παραλία με ον διάσημο Ισραηλινό παραγωγό και ηθοποιό, Eliad Cohen.

Μάλιστα, δημοσίευσαν στιγμές αλά baywatch στο Instagram.

Πηγή: youweekly.gr

Ελένη Φουρέιρα: Η επικοινωνία της με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα!

Την επικοινωνία που είχε με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και θα εμφανιστεί και η ίδια στην σκηνή της Eurovision.
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.

«Πέρασα μαγικά στην εκπομπή "Για την παρέα" ο Νίκος είναι φίλος και δεν γινόταν να μην έρθω. Δεν είχα άγχος για τις ερωτήσεις που θα μου έκανε. Τέτοια εποχή πέρυσι είχα πολύ άγχος πολύ αϋπνία για τον διαγωνισμό της Eurovision. Τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Τάμτα ούτε με την Κατερίνα Ντούσκα, έχουμε μιλήσει όμως με μηνύματα και με τις δυο. Θα τις δω όμως στο Τελ Αβίβ» είπε χαρακτηριστικά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share