Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μήνυση στην Αριάνα Γκράντε για φωτογραφία...του εαυτού της!

Από φωτογράφο!

20 Μαΐου 2019 14:03
Μήνυση στην Αριάνα Γκράντε για φωτογραφία...του εαυτού της!

Η διάσημη ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε έγινε αποδέκτης μίας μάλλον παράδοξης μήνυσης, όταν πόσταρε στα επίσημα social media της, μία φωτογραφία από το 2018.

Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε από τον παπαράτσι Ρόμπερτ Μπαρμπέρα, ο οποίος ισχυρίζεται πως η Γκράντε δεν είχε κανένα δικαίωμα να την αναπαράγει, εφόσον δεν είχε αγοράσει τα copyright και αξιώνει αποζημίωση 25.000 δολαρίων ή όλα τα έσοδα της Γκράντε από αυτή την φωτογραφία.

Σε αυτή την περίπτωση όμως η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω, καθώς απεικονίζεται η ποπ σταρ να βγαίνει από ένα κτήριο κρατώντας μία τσάντα με το όνομα "Sweetener", το όνομα δηλαδή του νέου της άλμπουμ. Η Γκράντε χρησιμοποίησε την φωτογραφία του παπαράτσι τον Αύγουστο, θέλοντας να ανακοινώσει το όνομα του επερχόμενου δίσκου της. Άρα τα κέρδη μπορεί να αφορούν και ποσοστό από τις πωλήσεις του άλμπουμ!

Αριάνα Γκράντε: Της πέταξαν λεμόνια σε συναυλία της!

Κι όμως κάποιος πέταξε ένα ολόκληρο λεμόνι πάνω στην Αριάνα Γκράντε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella.

Στο μεταξύ, υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει το περιστατικό, στο οποίο η 25χρονη ποπ σταρ δέχεται το λεμόνι στο στήθος, ενόσω ερμήνευε το τραγούδι NASA.

Σύμφωνα με τους θεατές, η αντίδρασή της ήταν να αποχωρήσει από τη σκηνή φωνάζοντας: «Τι διάολο; Κάποιος από εσάς μου πέταξε ένα λεμόνι! Γ@*%#!».
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share