Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ρίχνει αυλαία το "Big bang theory": Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο!

Μετά από 12 χρόνια έφτασε στο τέλος....

16 Μαΐου 2019 16:40
Ρίχνει αυλαία το

Είναι μια από τις αγαπημένες σειρές όλων των εποχών. Το Big bang theory έφτασε στο τέλος και ήδη οι φαν είναι στεναχωρημένοι. 12 χρόνια όπου μια παρέα από "σπασικλάκια" μας έμαθε κάπου να συμπαθούμε τα σπασικλάκια και να δούμε ότι και αυτοί έχουν ενδιαφέρον.

Σήμερα λοιπόν, θα προβληθούν τα δύο τελευταία επεισόδια του «The Big Bang Theory», της κωμικής σειράς με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην αμερικανική τηλεόραση.

«Είναι πραγματικά ένα πολύ γλυκό φινάλε. Μιλάει στην καρδιά σας», δήλωσε η Κάλεϊ Κουόκο, η τηλεοπτική Πένυ, σε δημοσιογράφους αφού ολοκληρώθηκαν στα τέλη Απριλίου τα γυρίσματα της σειράς με τους τέσσερις λαμπρούς, αν και κοινωνικά απροσάρμοστους επιστήμονες.

Εν αναμονή του τελευταίου επεισοδίου, οι θαυμαστές της σειράς έχουν δει μεταξύ άλλων τον θεωρητικό φυσικό Σέλντον Κούπερ (Τζιμ Πάρσονς) και τη νευροβιολόγο σύζυγό του Έιμι (Μαγίμ Μπιαλίκ) να ελπίζουν ότι θα κερδίσουν βραβείο Νόμπελ και τον αθεράπευτα ρομαντικό αστροφυσικό Ρατζ (Κουνάλ Ναϊγιάρ) να αποφασίζει να μην μετακομίσει στο Λονδίνο για να παντρευτεί.

Το δίκτυο CBS είπε ότι στο πρώτο από το διπλό σημερινό επεισόδιο, ο Σέλντον και η Έιμι περιμένουν τα μεγάλα νέα, ενώ στο δεύτερο η Πένυ και ο Λέοναρντ (Τζόνι Γκαλέκι) προσπαθούν να κρατήσουν ένα μυστικό. Μένει να φανεί εάν τελικά θα αποκατασταθεί η βλάβη στο ασανσέρ στην πολυκατοικία του Σέλντον, που αποτελεί… άλυτο μυστήριο από το 2007.

Στο τέλος των επεισοδίων θα προβληθούν κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της σειράς τα τελευταία 12 χρόνια.

Το «The Big Bang Theory» ξεκίνησε το 2007 και έχει κερδίσει 10 βραβεία Emmy, τέσσερα εκ των οποίων ο Τζιμ Πάρσονς.

Πέντε χρόνια αργότερα, έγινε η Νο1 κωμωδία στην αμερικανική τηλεόραση με περίπου 20 εκατ. τηλεθεατές.

Από τη σειρά έκαναν ένα μικρό πέρασμα αρκετές διασημότητες όπως ο Βρετανός θεωρητικός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ και ο αστροναύτης Μπαζ Όλντριν.

Black Mirror: Έρχεται νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια την Miley Cyrus!

Η νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Black Mirror θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 5 Ιουνίου και σύμφωνα με το The Verge, θα προσεγγίσει θέματα που αφορούν την κοινωνία, την τεχνολογία και την κατανόηση του εαυτού.

Στο τρέιλερ φαίνονται πλάνα, ανάμεσα στα οποία ένα νεαρό κορίτσι που μοιάζει να παίρνει δυνάμεις από ένα ρομπότ, για να γίνει ποπ σταρ. Ο πέμπτος κύκλος θα περιλαμβάνει μόλις τρία επεισόδια, ωστόσο το Netflix και οι παραγωγοί της σειράς φαίνεται να έχουν προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό ταλαντούχων ηθοποιών για να αντισταθμίσουν τον μικρό αριθμό επεισοδίων.

Σύμφωνα με το Variety στον πέμπτο κύκλο του Black Mirror θα συμμετέχουν οι Anthony Mackie, Andrew Scott, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Nicole Beharie, Angourie Rice, και Miley Cyrus. Το Variety υποστηρίζει πως η Cyrus θα υποδύεται σε μεγαλύτερη ηλικία το νεαρό κορίτσι που «μεταμορφώθηκε για να φτάσει ένα ανώτερο στάδιο φήμης».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share