Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Black Mirror: Έρχεται νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια την Miley Cyrus!

Δείτε το τρέιλερ

16 Μαΐου 2019 15:37
Black Mirror: Έρχεται νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια την Miley Cyrus!

Η νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Black Mirror θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 5 Ιουνίου και σύμφωνα με το The Verge, θα προσεγγίσει θέματα που αφορούν την κοινωνία, την τεχνολογία και την κατανόηση του εαυτού.

Στο τρέιλερ φαίνονται πλάνα, ανάμεσα στα οποία ένα νεαρό κορίτσι που μοιάζει να παίρνει δυνάμεις από ένα ρομπότ, για να γίνει ποπ σταρ. Ο πέμπτος κύκλος θα περιλαμβάνει μόλις τρία επεισόδια, ωστόσο το Netflix και οι παραγωγοί της σειράς φαίνεται να έχουν προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό ταλαντούχων ηθοποιών για να αντισταθμίσουν τον μικρό αριθμό επεισοδίων.

Σύμφωνα με το Variety στον πέμπτο κύκλο του Black Mirror θα συμμετέχουν οι Anthony Mackie, Andrew Scott, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Nicole Beharie, Angourie Rice, και Miley Cyrus. Το Variety υποστηρίζει πως η Cyrus θα υποδύεται σε μεγαλύτερη ηλικία το νεαρό κορίτσι που «μεταμορφώθηκε για να φτάσει ένα ανώτερο στάδιο φήμης».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Χτυποκάρδια στο Βeverly Hills: Είναι επίσημο επιστρέφει (Video)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ της σειράς Beverly Hills, με τον τίτλο «BH90210», υπό τον ήχο της πετυχημένης σειράς των 90s.

Στο βίντεο του FOX βλέπουμε τους πρωταγωνιστές, Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Ian Ziering και Gabrielle Carteris, πως ξεκινούν τη μέρα τους. Ο πρώτος κύκλος της σειράς θα αποτελείται από έξι επεισόδια

έβαια κανείς δεν ξέρει πως θα αναφερθεί ο θάνατος του Luke Perry από την σειρά.

Να σας θυμίσουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός πέθανε πρόσφατα από εγκεφαλικό.

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο του "Ντύλαν" από το Μπέβερλι Χιλς

Πριν από περίπου 2 μήνες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου, του τηλεοπτικού "Ντύλαν", από το Μπέβερλυ Χίλς. Ο Λιούκ Πέρυ, όπως ονομαζόταν ο ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη σειρά Riverdale.

Όπως είναι λογικό, πριν το θάνατο του είχε γυρίσει αρκετά επεισόδια για αυτό τον βλέπουμε ακόμα να παίζει. Όμως τα επεισόδια αυτά τελείωσαν και το τελευταίο επεισόδιο που παίζει σε λίγο καιρό θα προβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο δημιουργός της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa έκανε την αποκάλυψη στο Twitter, ότι δηλαδή το επεισόδιο της Τετάρτης είναι το τελευταίο επεισόδιο του ηθοποιού.

Απίστευτη τραγωδία: Μετά τον Λουκ Πέρι πέθανε κι άλλος πρωταγωνιστής από το Μπέβερλι Χιλς!

Μετά τον Λουκ Πέρι, τον Ντίλαν, του Μπέβερλι Χιλς, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό, οι συντελεστές της σειράς των 90's θρηνούν ακόμα ένα μέλος του καστ.

Ο λόγος για τον Τζεντ Άλαν, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Ο Τζεντ Άλαν ήταν πρωταγωνιστής σε διάφορες σαπουνόπερες, ενώ έγινε ευρέως γνωστός τόσο από την σειρά Days Of Our Lives όπου έπαιζε τον Ντον Κρεγκ, την Santa Barbara όπου έπαιζε τον σκληρό C.C. Capwell, και φυσικά το Μπέβερλι Χιλς, 90210, στο οποίο υποδυόταν τον μπαμπά του Στιβ, Ρας Σάντερς.

Ο Ίαν Ζέρινγκ ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς τον αποχαιρέτησε γράφοντας στο Instagram: «Είμαι τόσο λυπημένος που χάσαμε άλλο ένα μέλος του καστ του 90210. Είχα την χαρά να δουλεύω με τον Τζεν Αλαν από το 94 έως το 99. Έπαιζε τον Ρας Σαντερς, τον πατέρα του Στιβ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και θα μας λείψει».

Ο Τζεντ Άλαν ήταν παντρεμένος με την Toby Brown from από τον Σεπτέμβριο του 1958 μέχρι τον θάνατό της το 2001. Μαζί απέκτησαν τρεις γιους.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share