Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Game of thrones: The last watch! Το επικό ντοκιμαντέρ για τον τελευταίο κύκλο!

Δείτε το τρέιλερ...

16 Μαΐου 2019 15:15
Game of thrones: The last watch! Το επικό ντοκιμαντέρ για τον τελευταίο κύκλο!

H Game of thrones mania καλά κρατεί και η 8 και τελευταία σεζόν είναι μια ανάσα πριν το τέλος.

Το HBO, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η επιτυχημένη σειρά έχει ανακοινώσει ότι μετά το τέλος της σεζον θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν. Όπως καταλαβαίνετε τα έσοδα του καναλιού είναι τεράστια και γι αυτό θέλουν να παρατείνουν το κέρδος όσο είναι ακόμα φρέσκο. Αν και για να πούμε την αλήθεια, το Game of thrones θα "πουλάει" για πολύ ακόμα.

The last watch θα λέγεται το ντοκιμαντέρ, το τρέιλερ του οποίου βγήκε στη δημοσιότητα

To ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου.

Οι δημιουργοί της σειράς D.B. Weiss και David Benioff, καθώς και το καστ θα εμφανιστούν στο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα μας ταξιδέψει στο χρονικό της δημιουργίας της σεζόν, μέσα από τις δύσκολες συνθήκες, τα deadlines και, βέβαια, τις ανθρώπινες στιγμές των γυρισμάτων.

Όπως λέγεται, το ντοκιμαντέρ ενδέχεται να είναι πιο ενδιαφέρον και από την ίδια τη σεζόν!

Game of Thrones: Το teaser trailer από το φινάλε της επικής σειράς! (Video)

Έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το Game of Thrones, η επική σειρά φαντασίας του HBO που βασίζεται στα βιβλία του G.R.R. Martin, φτάνει στο τέλος της.

Την ερχόμενη Κυριακή, οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς «φαινόμενο» θα δουν πώς ολοκληρώνεται η συναρπαστική - και άκρως αιματηρή - ιστορία που τους κράτησε καθηλωμένους στους δέκτες τους ατέλειωτες ώρες.

Με το πρόσωπο που πολλοί πίστευαν ότι δικαιούται να καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο, δηλαδή την Ντενέρις Ταργκάριεν, να έχει μετατραπεί σε αιμοδιψή δυνάστη, όλα τα σενάρια είναι πλέον ανοιχτά. Η μεταπήδηση της «Θυελλογέννητης» από το στρατόπεδο των «καλών» σε εκείνο των μαζικών δολοφόνων έχει αναμφίβολα δυσαρεστήσει πολλούς φαν της σειράς.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι χιλιάδες λάτρεις του GoT βρίσκονται σε μια αρκετά αμήχανη θέση, αφού η αγαπημένη τους ηρωίδα φαίνεται να έχει μετατραπεί σε τέρας.

Η δυσαρέσκεια των φαν για το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «The Bells» αντανακλάται στη βαθμολογία του site Rotten Tomatoes, που είναι η πιο χαμηλή στην ιστορία της σειράς, αλλά και στα χιλιάδες σχόλια και κοροϊδευτικά memes που έχουν πλημμυρίσει τα social media.

Προς το παρόν, το HBO έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο ένα teaser trailer και δύο φωτογραφίες από το επερχόμενο φινάλε.

Στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε την Ντενέρις, θριαμβεύτρια, να επιθεωρεί τον στρατό της ενώ το Κινγκς Λάντινγκ συνεχίζει να καίγεται στο φόντο.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον Τύριον να στέκεται μπροστά από τα ερείπια της πόλης, με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Στο teaser trailer βλέπουμε ανάλογες σκηνές: Το Κινγκς Λάντινγκ να έχει μετατραπεί σε στάχτη, τη «Μητέρα των Δράκων» να επιθεωρεί το έργο της και τους εναπομείναντες ήρωες να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την καταστροφή.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share